Sparebankuka er en tradisjon som har pågått i mange herrens år. Grue Sparebank satser på det tradisjonelle, men har også noe som er nytt for året. 

- Vi rigger opp og ønsker barn og foreldre til Sparebankuka torsdag 2. til lørdag 4. november. Har barna en sparegris som trenger og tømmes, lønner det seg å gjøre det i Sparebankuka. Det blir nemlig premiering, servering og morsomme konkurranser for små og store, både på Kirkenær og på Flisa, forteller Jan Harald Salberg. 

Tømmer du sparegrisen under Sparebankuka, vanker det premie for alle barn opp til 12 år. 

- Ja, det skal lønne seg å spare og vi oppmuntrer til sparing. Derfor belønner vi alle barn opp til 12 år, og de som tømmer sparegrisen under Sparebankuka, får med seg en premie hjem, som takk for at vi får ta vare på sparepengene deres, sier Salberg. 

tegnekonkurranse er nytt for året

Det blir også litt servering og konkurranser. 

- Tradisjonen tro serverer vi boller, saft, twist og kaffe. Det blir også den populære tippekonkurransen for barna og quiz for de voksne, sier Salberg. 

I tillegg til det som har vært tradisjon en årrekke, så blir det en nyhet i år.

- Ja, i år inviterer vi barna til tegnekonkurranse, hvor tema blir «dette er det jeg drømmer om å spare til». Vi håper mange har lyst til å formidle sin sparedrøm ved å bli med på tegnekonkurransen! En jury vil kåre en vinner som får en fin premie, sier Salberg.

- Åpningstidene er som vanlig på torsdag og fredag, men vi har også åpent på lørdag fra klokka 10.00 til 13.00, både på Kirkenær og på Flisa, sier Jan Harald Salberg i Grue Sparebank.