Big B (Bjørn Vidar Amdal) har en imponerende stemme, og skapte så god stemning i 2015 at Nabo'n har invitert han tilbake både i 2016 og 2017 og nå altså fredag og lørdag denne helgen.

Det er naturlig at det spilles countrymusikk i puben på Nabo’n som har westernstil på innredningen og innehaverne er selv glad i countrymusikk. Det er ingen tvil om at dansebandmusikken står sterkt i Solør, men vi kan garantere at det blir dansing og svingende toner også denne helgen.

- Vi rydder dansegulvet, så her er det bare å finne frem danseskoa og cowboyhatten, sier Joachim Haug hos Nabo'n

Litt større konsept i år

De utvider konseptet noe fra tidligere år, og har invitert Pantentbænd til å være med å spille lørdag kveld.

- De har spilt på Nabo’n før og nå har de utvidet mannskapet. Ny vokalist er Miriam Brandt. Også Patentbænd spiller countrymusikk og Miriam er heller ikke ukjent på Nabo’n med sin nydelige stemme, sier Haug.

Lørdag serveres det cowboylunsj i kafeen, og om været tillater det blir det levende musikk på uteplassen på dagtid som tidligere år.

- Med både Big-B og Patentbænd på lørdag kan vi starte musikken tidligere på kvelden. Det er mange i Solør som liker å danse, men som syntes at musikken på de øvrige arrangementene våre starter litt sent. Derfor håper vi at disse kjenner sin besøkelsestid og møter opp lørdag fra klokka 20.00, smiler Haug.