• TA PLASS: Årets Solør Mart`n blir intet unntak for Mart`ns-toget, som er på plass i Kaffegata år etter år.

Torsdag 30. juni braker det løs med ny mart`nsfest på Flisa, hele fire dager til ende. I god tradisjon åpnes mart`n med karnevalstog og konsert med selveste Donkeyboy. Mart`nsgeneral, Odd Erland Dalen, er godt fornøyd med programmet og særlig åpningskonserten.

- Vi tror og håper på at åpningskonserten blir en minst like stor suksess som Kurt Nilsen ble i fjor, sier Dalen.

Videre går det slag i slag med underholdning og aktiviteter gjennom hele langhelgen.

Fra musikk til spøkelseshus

- Jeg kan nevne blant annet Amcar og veteranbilutstilling, sykkelløpet Tour of Norway for kids, Elvis-konsert med Tony Nilsson i spissen, spøkelseshus i regi av Mortemmania, Thomas Tivoli, hesteparade, i tillegg til masse annet, smiler mart`nsgeneralen.

Gode lokale artister alltid en del av SolørMart`n.

- Vi har med flere lokale artister. Madelen Blomqvist stiller med sin egen konsert, Trubadur Bayer tar oppvarmingen til Donkeyboy-konserten, og selvsagt spiller Spelloppmaker på årets SolørMart`n, forteller Dalen.

Søndag 4. juli avsluttes Solør Mart`n med masse god familieunderholdning. Med seg på laget har Handelssenteret Flisa fått med seg flere økonomiske bidragsytere.

Økonomiske bidragsytere

- I år har vi fått med oss Grue Sparebank og Åsnes kommune som gode økonomiske bidragsytere og samarbeidspartnere. I tillegg til Handelssenteret Flisas mediepartner Østlendingen. Dette gjør at vi fortsatt kan satse på gode artister gratis til publikum. Er det andre som vil være med på laget er det bare å ta kontakt, så ser vi gjerne på mulighetene for et godt samarbeid, forklarer han.

I gata blir det som vanlig mange bodselgere, gode tilbud i butikkene og feststemte folk i alle aldere.

Programmet for arrangementet finner du på facebooksiden til Solør Mart`n, og eget bilag med informasjon og gode tilbud fra butikkene blir sendt ut til husstandene rett før oppstart.

- Vi ønsker alle velkommen til Flisa og SolørMart`n og satser på nok en folkefest i Solør, avslutter Dalen.