Lørdag 24. august starter SolørRadioen pluss opp igjen med de populære nattsendingene på lørdagskvelden. Som tidligere starter sendingen klokka 22.00, og varer i tre timer.

Tore Rønningen har lang fartstid i lokalradioen i Solør, og er primus motor for nattsendingene nå. Mange av de som var med i Solungen Bygderadio på 1990-tallet er fortsatt med.

- Vi sender nå på SolørRadioen pluss, og folk kan høre oss i hele Hedmark på DAB, og i hele verden på Internett. Folk ringer inn fra et veldig stort distrikt, og det er bra pågang, sier Rønningen.

Som tidligere loddes det ut flaxlodd og bingoblokker blant de som får lapp i boksen. Er du riktig heldig og får tak i rett bingoblokk kan det bety lykkepott og 100.000 kroner!

- Spørsmålene blir litt forskjellig som før. Noen får spørsmål når de har ringt inn, og noen vil høre spørsmålet på forhånd før de ringer. Telefonnummeret er fortsatt 62 95 70 90, og vi håper mange blir med oss på lørdag, sier Tore.

Selv om det er mange team med på turnusen er det behov for flere som kan være med å dra sendingene på lørdagskveldene. De som kunne tenke seg å være med tar kontakt med Tore.