Arrangørene ble virkelig tatt på senga da over 2.000 personer tok turen til høstfesten på Gruetunet i fjor. Den gang var det Spelloppmaker, Staysmann & Lazz og Rotlaus som sørget for musikken. I år byr høstfesten på Kuselofte, Bøgdabråk og Sie Gubba.

- Opplegget i år blir kjempebra, og vi gleder oss virkelig. I fjor håpet vi jo det skulle komme mengder med folk, men så voldsomt trykk hadde vi ikke trodd det skulle bli. I år har vi forberedt oss bedre, smiler Elin Lilja Hansen.

For det ble litt køer og tilløp til kaos under fjorårets høstfest da så mange tok turen til Gruetunet. For eksempel var det lange køer ved inngangen da mange av gjestene kom samtidig.

- Likevel møtte vi vel egentlig ikke på noen sure miner. Men vi har tatt med oss tilbakemeldingene fra i fjor, og håper det blir en mye mer behagelig opplevelse i år, sier Hansen.

Positive opplevelser

Hun startet ELH Event AS for å lage positive opplevelser i distriktet. Elin mener folk må ta seg tid til det som er gøy i hverdagen, og ikke bare tenke jobb og forpliktelser.

- Å dra på konsert med vennene sine er noe vi bør ta oss tid til, sier hun.

- Matcher årets artistliste fjorårets?

- Ja, det mener jeg. Det blir den samme gode stemningen, med litt andre elementer. Kuseloftet er veldig populære i Sverige, og mange unge i Norge valfarter dit for å oppleve dem. Det er like før de slår ut for fullt i Norge, og da er det fint å få dem til Gruetunet nå, sier Hansen.

Festen har 18 års aldersgrense, og forhåndssalget av billetter er allerede i gang. Bandene spiller på to scener.