• FOLKSOMT: Det var «stinn brakke» på Sjøli grendehus som Sjøli vel stilte til disposisjon.
  • ØNSKET VELKOMMEN: Knut Arne Gjems i grenderådet ønsket velkommen til skirennet (Alle foto: privat).
  • VANT: Mari Lisarud vant fruktkurven og var meget fornøyd med det.
  • «TIDLIG KRØKES»: Yngstemann var 1 år 4 måneder gamnle Tryggvi Jarl Tryggvason.

Gjesåsen grenderåd med Thor Arnstein Berg i spissen var usikre på hvor mange som ville møte opp på søndagens skirenn. 

- Vi ville vært fornøyd hvis det kom 30 deltagere, det ville vært kjempebra hvis det kom 50 og så kom det sannelig 83 deltagere til start! Den yngste som deltok var 1 år og 4 måneder. Inne på grendehuset måtte det da være rundt 200 personer, og det var fullt på parkeringsplassen ved grendehuset så folk måtte parkere langs veien. Artig! smiler Berg. 

- et litt annerledes skirenn

Fokuset på skirennet var ikke å gå fortest mulig, her var det bare idealtid som gjaldt. 

- Det var innlagte aktivitetsposter underveis i løypa, så det ble et litt annerledes skirenn. Det har vi også fått utelukkende positive tilbakemeldinger på, folk syntes dette var veldig ålreit. Det viktigste med skirennet var ikke å gå fortest mulig på ski, men at det skulle være en god opplevelse og at de skulle ha det moro. De fleste som deltok var fra Gjesåsen, men det kom også folk fra andre omliggende kretser. Vi hadde mange fine premier også: «Team Hardhaus» hadde sponset to store påske-egg, klatreparken hadde sponset dagskort på klatring, fruktkurv fra Rema 1000 osv. forteller Berg. 

Det var første gang Gjesåsen grenderåd arrangerte skirenn på Sjøli. 

- Det kan nok bli flere skirenn her, hvis det blir snø nok neste vinter da. Tilbakemeldingene vi har fått, viser i alle fall at folk mer enn gjerne ser at dette blir et årlig arrangement. Vi solgte bra i kiosken inne på grendehuset også, vi satset bevisst på lave priser og det slo an. Arrangementet gikk vel nesten i null, og det var også ambisjonen vi hadde, forteller Berg. 

- værguden har postadresse 2280

Ingen kunne klage på været på søndag heller.

- Det var et helt fantastisk vær! Det har vel nesten ikke vært noen bedre dager å ha skirenn på i hele vinter. Vi i Gjesåsen grenderåd er kjent for å god «flaks» med været på våre arrangementer, nå har det vært veldig bra vær begge gangene vi har arrangert «Helt ville dager» og nå på skirennet, så jeg tror vi trygt kan si at værguden har postadresse 2280 Gjesåsen, ler Berg.