Helt siden treningssenteret Puls Flisa, offentliggjorde at de fredag morgen skal ha gratis drop-in, og konkurranse for bedriftene i Solør, har påmeldingene strømmet inn. 

- Det er om å gjøre å samle flest kolleger til fredagens morgensykkel. Det er ingen tvil om at noen Puls-medlemmer har nok større konkurranseinstinkt enn andre, forklarer Lisbet Engermoen, senterleder ved Puls Flisa. 

FLERE PÅ VENTELISTE

Vanligvis har treningssenteret 42 plasser på spinningtimene. Sykkeltimene onsdag og fredag morgen, pleier til vanlig å være omtrent halvfulle. 

- Nå har vi faktisk to som står på venteliste for å delta. Vi skal forsøke å få kjørt ned noen sykler fra Kongsvinger, slik at vi har plass til alle. Det er veldig artig at konkurranseinstinktet er så stort og at så mange står opp tidlig for å være med på dette, mener hun. 

Engemoen lokker deltakerne med gratis kaffe og vafler klokken 07:30, etter at spinningtimen er ferdig. Hun forteller at det var politimannen Mathis Briskerud som tok initiativ til bedriftskonkurransen. 

UTFORDRET ANDRE

- Det begynte med at Mathis Briskerud, fikk med seg sine kolleger fra politiet sist uke, og samtidig utfordret andre lokale bedrifter til å stille mannsterke. Vi fant ut at det ble litt kort varsel for de fleste, og at vi skulle prøve igjen fredag 2. september. Siden har det tatt helt av, forteller senterlederen.  

Hun har fått signaler på at både Klubben, Politiet, Åsnes Kommune og Glomma Fysikalske vil være godt representert fredag morgen.