Lørdagens kamp mot tabellnabo Nes endte til slutt med en klar 4-2 seier, men det ble unødvendig spennende mot slutten.

- For oss var dette en svært viktig kamp, en såkalt «6-poengskamp» mot Nes hjemme. Første omgang er vi ganske gode og kjører over Nes på alle måter. De skaper ikke en målsjanse på oss og vi skaper mye. 13 minutter ut i omgangen slår Nunez en god corner som avklares i første omgang, før han på nytt får ballen, går til linja og kikker opp. Innlegget rett i fot på en møtende Stian Lindbergsengen som setter 1-0. 23 minutter inn i omgangen er vi på vei gjennom 16 meteren til Nes, blir tatt og Stian setter 2-0 på straffe. 31 minutter og keeper handser skrått utenfor 16 meteren. Merhawi tar frisparket og curler den i lengste hjørnet og 3-0, sier trener Geir Tore Jakobsen. 

- langt kjedelig gjesp

2. omgang blir preget av 2 gule kort og dermed rødt til Kjellmyras Abdisamad Abdi Fatah Khalif.

- I pausen snakker vi om å gjøre ting enda enklere og forbedre oss ytterligere i 2.omgang, da jeg personlig føler vi har mye å gå på selv om vi dominerer kampen. 2.omgang er et langt kjedelig gjesp helt til det 70. minutt da vi får gult kort, og 6 .minutter senere får samme spiller nytt gult og vi er plutselig 10 mann! Et frispark fra 40 meter til Nes og en ball lempes inn i 16 meteren og etter klabb og babb er det 3-1. 5 minutter før slutt lempes en ny ball inn i boks og 3-2. En kamp vi har total kontroll på er i ferd med å bli spennende, uten at vi egentlig slipper til målsjanser utover 2 høye baller inn i boks. Heldigvis har vi masse sjanser i denne perioden på slutten og Merhawi setter 1 av de på en lobb etter keeper står langt ute og 4-2, forteller Jakobsen. 

- Det er en veldig fortjent seier uten tvil, men slike kamper skal ikke bli med de siste minuttenes pine som her! Uansett vi tok 3 poeng og de er viktige. Ønsker å gjøre noe jeg sjelden gjør og det er å trekke frem enkeltspillere. Første omgang mot Nes var begge indreløperne Merhawi og Khalif «outstanding». Fryktelige gode, spesielt første omgang! Neste kamp er knalltøff, da møter Hernes borte fredag. Vi får prøve å gjenta fjoråret, da vi kom som «underdog» og dro hjem med 3-0 seier, smiler Jakobsen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02 

Kjellmyra - Nes 4 - 2 (3 - 0)

MÅL: 1-0 Stian Lindbergsengen (13), 2-0 straffe, Lindbergsengen (23), 3-0 Merhawi Ghirmay Russom (31), 3-1 (78), 3-2 (85), 4-2 Russom (90). 

Kort: 1 gult til Nes, og 2 gule og dermed rødt kort til Abdisamad Abdi Fatah Khalif på Kjellmyra. 

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Henning Willads Røstad, Robert Langmoen (kaptein), Marius Bekkemoen, Mehdi Khan, Christofer Nunez, Abdisamad Abdi Fatah Khalif, Merhawi Ghirmay Russom, Roger Bredesen, Omidullah Noori, Abraham Andehaymanont Okubatu og Stian Lindbergsengen.

Innbyttere: Abshir Mahamud Gulled, Eirik Bjørnstad Skoglund, Håkon Marius Kynneggen Lilleåsen, Alexander Jensen og Aleksej Richard Fleischeuer. 

Neste kamp: 

Hernes - Kjellmyra fredag 30. august klokka 18.30 på Øyenbanen.