Kjellmyra imponerte forrige helg med seier borte mot Grue, men torsdag kveld var det ned på jordan igjen da Stange var på besøk. 

- 1.omgang er forholdsvis jevnspilt i banespillet. Vi må tidlig bytte ut Roger Bredesen med skade og inn med Omid. Nok en gang er det dødballer imot som skal felle oss og etter 20 minutter er det Stange som får frispark. Frisparket går enkelt rett i mål og 0-1, sier Geir Tore Jakobsen.

Sliter med dødballer i mot

2.omgang er også jevnspilt spillemessig.

- Vi vinner mye på midtbanen, men så er det disse dødballene da! Corner til Stange etter 53 minutter som skrus rett i mål og 0-2. Vi kan ikke holde på å slippe inn mål som dette i hver eneste kamp! Spillet er brukbart og vi legger om til 4-4-2 etter 0-2 for å skape mer bak dem. Vi vinner mer og mer på midten og skaper etter hvert en del sjanser. Etter 70 spilte minutter spilles Abraham pent gjennom av innbytter Omid og Abraham runder keeper og 1-2. Nå har vi skikkelig trua og etter 80 minutter bør vi ha 2-2 etter Khalif spilles gjennom og runder keeper, men skuddet mot det tomme målet blir mirakuløst reddet. Med 2-2 der kunne vi fort vunnet, men en ny corner i det 85.minutt sikrer i stedet 1-3 til Stange, forteller Jakobsen. 

- Hadde fortjent 1 poeng

- Dette var en kamp jeg syns vi burde, skulle og hadde fortjent minst 1 poeng i, men da man hver eneste kamp slipper inn dødballer imot på den måten vi gjør, blir det fryktelig blytungt å vinne. Spillemessig en grei kamp så vi ser opp og frem mot J/H matchen om et par uker. Innen den tid får vi trene på dødballer imot, smiler Jakobsen. 

KAMPFAKTA: 

5.divisjon avdeling 02

Kjellmyra - Stange 1 - 3 (0 - 1)

Mål: 0-1 (20), 0-2 (53), 1-2 Abraham Andehaymanont Okubatu (70), 1-3 (85)

Kort: 1 til Kjellmyra (Sander Tyskeberget Fosseid), 3 til Stange

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Henning Willads Røstad, Robert Langmoen (kaptein), Sander Tyskeberget Fosseid, Marius Bekkemoen, Mehdi Khan, Abdulkadir Abdullah Farah, Merhawi Ghirmay Russom, Roger Bredesen, Abdisamad Abdi Fatah Khalif, Abraham Andehaymanont Okubatu og Eirik Bjørnstad Skoglund.

Innbyttere: Abshir Mahamud Gulled, Håkon Marius Kynneggen Lilleåsen, Omidullah Noori, Metkel Amenay og Dawit Fsaha Redae.

Neste kamp: 

J/H - Kjellmyra onsdag 26. juni klokka 19.30 på Heradsbygd idrettsplass.