Anne Marit Bredalen, som representerer Åsnes skiskytterlag, har gått Norgescup i helga. 

- Endelig løsnet det litt fysisk! Normalprogram lørdag ble ett sliteløp med opp mot 1 times varighet ettersom vi gikk 15 km og det var trått føre. Jeg er fornøyd med disponeringen og det løsnet veldig fysisk på de siste 3 rundene, hvor jeg følte jeg klarte å gire på hele veien inn. Skytingen var godkjent med 0-0-1-1 og endte med det på 7.plass, sier en fornøyd Bredalen. 

- sesongens beste renn

Det var nytt renn og nye sjanser på søndag. 

- Også da var det ganske trå glid i snøen og litt krevende vindforhold med opp mot 10 knepp i kastene! Jeg vil nok si at dette er sesongens beste renngjennomføring, med god fart på ski og 9 treff endte det på 5.plass, 43 sek unna 1. plassen. Godt å kjenne at kroppen endelig skaper litt fart på skia og at jeg er med og kjemper opp mot der jeg ønsker å være, fortsetter hun. 

Nå er det god trening som gjelder framover. 

- Jeg tar med meg de gode opplevelsene fra denne helga mot de rennene som kommer seinere i sesongen. Neste Norgescup er på Simostranda 2-4. februar og i mellomtiden skal jeg legge ned god trening og gå lokale renn, sier hun.

kjellmyra med eget stafettlag!

Bredalen legger nå bort børsa litt og setter på seg langrennsskia. 

- Jeg stiller til start på NM langrenn på Gåsbu 10 km fri fredag og NM stafett på søndag. Det blir litt kult at Kjellmyra IL klarer å stille jentelag, det tror jeg i så fall er veldig mange år siden sist, hvis det har skjedd? Jeg stiller på lag med Karen Marie Håkonsen og Ingrid Kristine Hagen, sier Anne Marit Bredalen.