Vinden ødela mye av spillet denne dagen da det blåste kraftig på Stange. 

- Stange fikk medvind første omgang og satte et bra press på oss med mye baller i bakrom på hurtige spisser. Keeper Melvold tar det som kommer og er som en bauta idag! Det blir veldig mye cornere til Stange i denne perioden, uten at det blir noe ut av det. 20 minutter har gått og Sander  Tyskeberget Fosseid slår en fin pasning fra backplass inn til en møtende spiss Merhawi Ghirmay Russom, som vender og sender Emil Gulli Lauten gjennom. Lauten drar av en og setter den til 0-1. Vakkert, enkelt og effektivt! forteller Kjellmyra-trener Geir Tore Jakobsen. 

rot i egne rekker

Stange får sin utligning rett før pause. 

- Vi brenner 2 store sjanser til, men Stange har også sine sjanser og etter 40 min får de uttelling. Dessverre litt rot i egne rekker som gjør dette, men 1-1 rett før pause. Dette står seg til pause og er heller ikke urettferdig. Vi er enige i pausen om at vi kan langt bedre en dette og må ut i 2.omg å prøve rette opp, sier Jakobsen. 

Skader preger 2. omgang og det må gjøres flere endringer på Kjellmyra. 

- Vi blir preget av vinden, må gjøre korrigeringer og folk spiller på plasser man ikke er vant til. Vi har hele 3 av 4 i bakre firer ute i 2. omgang kontra de andre kampene, etter Simengård må ut med skade og Mehdi og Langmoen ble skadet sist kamp, sier Jakobsen.  

ikke helt dagen

2.omgang blir bedre utover omgangen men det er ikke dagen til Kjellmyra. 

- Stange fortsetter å sette trykk på oss og er farlige fremover på banen. De får en korrekt straffe men Melvold redder både skuddet og returen og dagens beste mann befester sin posisjon! Etter 60 minutter går Stange opp til 2-1 og det er ikke ufortjent. De er vassere enn oss i dag, og vil litt mer. Likevel da vi oppsummerer antall store målsjanser iløpet av 90 minutter, kommer vi ganske likt ut, fortsetter Jakobsen. 

Den siste halvtimen har Kjellmyra mer ball og skaper endel press på Stange. 

- Vi produserer mye cornere og frispark i gode posisjoner og har noen riktig store sjanser i siste halvtimen. Det går helt til siste minutt før vi får uttelling og det er etter en meget godt slått innoversvingt corner fra Sander Tyskeberget Fosseid som Lauten har noen hår borti og 2-2! Det diskuteres litt i ettertid om denne gikk rett inn eller via Lauten men uansett en meget god corner! Vi rekker et par halvsjanser til på tampen og har en i stanga men kampen ender 2-2, forteller Jakobsen. 

- TRaff ikke helt med formasjonen?

Det ble en slitekamp i sterk vind for Kjellmyra på Stange mandag kveld. 

- I forhold til antall store sjanser greit nok resultat, men vi er alle skuffet over oss selv da vi kan endel bedre og ikke får det helt ut idag. Det ble en slitekamp i vindkastene! Jeg er heller ikke sikker på om jeg traff helt med formasjon idag, da vi blir veldig smale. Uansett vi plukker poeng borte, så får vi ta 3 poeng hjemme i parken, da en av favorittene Hernes kommer på besøk om en drøy uke. 2-målscorer Emil Lauten var svært god i dag og kun en var bedre utpå der og det var keeper Melvold, avslutter Geir Tore Jakobsen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avd. 02

Stange - Kjellmyra 2 - 2 (1 - 1)

Mål: 0-1 Emil Gulli Lauten (20), 1-1 (39), 2-1 (59), 2-2 Gulli Lauten (90). 

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Marius Ringkilen Melvold, Filip Myhre, Marius Bekkemoen, Anders Berger Simengård, Sander Tyskeberget Fosseid, Mohamud Omar Mohamed, Roger Bredesen, Eirik Andreas Øwre, Abraham Andehaymanont Okubatu, Merhawi Ghirmay Russom og Emil Gulli Lauten.

Innbyttere: Allan Rune Larsen, Jan Marius Nygård Hagen, Omidullah Noori, Markus Steinum Jakobsen og Ali Mohamad Nour Ibrahim.

Neste kamp: Kjellmyra - Hernes i Idrettsparken lørdag 2. juni klokka 15.00.