Siste kamp før sommerferien for Kjellmyras fotballherrer ble spilt torsdag kveld mot nyopprykkede Kil Fotball. Det ble en tung kveld for Kjellmyra. Hjemmelaget ga seg ikke før keeper Vebjørn Espeland hadde måttet plukke fem baller ut av nettmaskene. 

Før pause hang likevel Kjellmyra-gutta greit med, og stillingen til pause var bare 1-0. Omgangen var nokså jevnspilt og målet kom først like før dommeren blåste av de første 45. 

- Første omgangen er godkjent. Vi kommer til Kongsvinger med en veldig ung 11'er. Vi finner de rette rommene, men greier ikke utnytte de ofte nok, sier Kjellmyras trener Jørn Ole Korslund. 

Stiller spørsmål ved dømminga

1-0 scoringen kom rett før pause på et vakkert langskudd. Målet kom rett i etterkant av en situasjon der en Kjellmyra-spiller lå nede med hodeskade, og flere reagerte på at dommeren ikke stoppet spiller. 

- Jeg stiller spørsmål ved dommerens evne til å ivareta spillernes sikkerhet ute på banen. Det var ikke bare denne ene situasjonen, men flere i gjennom kampen, blant annet en overlagt albue, sier en frustrert Korslund. 

Må ta tak i sommer

Etter pause raknet det for Kjellmyra, og hjemmelaget scoret ytterligere fire ganger. Vebjørn Espeland, bakerst hos Kjellmyra vartet opp med flere kvalifiserte redninger. Unggutten var bortelagets beste spiller, og uten han kunne sluttresultatet fort vært styggere.

- Vebjørn gjør flere utrolige redninger, og han er langt fra skyldig i målene vi slipper inn. At det rakner er ikke overraskende. Vi er altfor dårlig trent, og har for få med på benk i dag. Det må gjøres en kraftig individuell fysisk jobb i sommer om vi skal begynne å vinne fotballkamper, sier Korslund. 

Kongsvinger Fotball – Kjellmyra 5-0 (1-0)
4.div. avd. 3
Dommer: Marcin Jaskolski, Løten FK
Kjellmyra: Vebjørn Espeland – Robert Langmoen, Aleksander Oddløkken, Ruben Kristiansen, Bendik Ommang-Engen – Joachim Løvås, Stig Bjørneseth, Mehdi Khan, Marius Bekkemoen – Preben Ingebretsen, Kamal Aden.