Kjellmyra har serien 3-4-3 etter 10 kamper og ligger midt på tabellen. J/H ligger 3. sist og tok sitt første poeng på hjemmebane etter 2-2 mot Kjellmyra onsdag kveld. 

- J/H legger seg fryktelig lavt i en 4-6 variant og vi eier omgangen spillemessig. Vi scorer ikke før 43.min da Merhawi lekkert setter inn 1-1. Veldig fortjent etter en omgang der vi har ballen stort sett hele tiden og det står da 1-1 til pause, sier Geir Tore Jakobsen. 

Straffesistuasjoner

Kjellmyra tok ledelsen i 2. omgang, men J/H utlignet rett før slutt.  

- 2. omgang så starter vi med en stor sjanse som lukter straffe, men det blåses ikke. Dog etter 5 minutter får vi straffe etter Abraham blir felt på vei gjennom. Abraham tar straffen selv og 2-1. Vi skaper nå en god del store sjanser og har god kontroll på kampen. Vi er alene med keeper et par ganger, setter en i tverrligger og mye nesten-sjanser som bør omsettes, i denne perioden bør vi punktere kampen! J/H har også sine sjanser så det er sagt, men kanskje ikke like store. 5 minutter før slutt får de et frispark som vi avverger i første omgang, men nytt innlegg inn i boksen der en J/H spiller får gå opp alene og header inn 2-2 med kun minutter igjen på klokka. Siste 5 blir et jag etter 3-2 og vi skaper 2 store sjanser men det ender 2-2, forteller Jakobsen. 

Dette var Kjellmyras 4. uavgjort kamp i vårsesongen.

- Vi har 3 tap mot henholdsvis Elverum 2, Hernes og Stange der de 2 første er greie, mens vi mot Stange nok hadde fortjent 1 poeng. Vi har slått Grue og Vang borte, og Rena hjemme. De 4 uavgjorte kampene gjør at vi ligger midt på tabellen i stedet for topp 3. Ekstra surt at alle disse kampene er mot lag vi føler vi greit burde slått om vi hadde vært helt påskrudd. Da det skjer i hele 4 kamper, må vi jo bare innse at vi ikke har vært gode nok til å bikke kampene vår vei! Vi har slitt med skader på sentrale spillere hele våren, og håper vi nå i løpet av ferien får disse klare til høstjakta – det kan bety mye. Vi tar nå ferie før vi samles igjen om noen uker og lade (r opp til en spennende høst, der vi skal ta mer poeng en vårsesongen og sikre topp 5 plassering, lover Geir Tore Jakobsen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

J/H - Kjellmyra 2 - 2 (1 - 1)

MÅL: 1-0 (5), 1-1 Merhawi Ghirmay Russom (43), 1-2 straffe Abraham Andehaymanont Okubatu (50), 2-2 (80).

Kort: 3 gule til J/H, ingen til Kjellmyra. 

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Henning Willads Røstad, Marius Bekkemoen, Eirik Bjørnstad Skoglund, Mehdi Khan, Eirik Andreas Øwre, Robert Langmoen (kaptein), Merhawi Ghirmay Russom, Roger Bredesen, Abdisamad Abdi Fatah Khalif, Sander Tyskeberget Fosseid og Abraham Andehaymanont Okubatu.

Innbyttere: Håkon Marius Kynneggen Lilleåsen, Stian Lindbergsengen, Geir Tore Jakobsen og Dawit Fsaha Redae.

Neste kamp: 

Kjellmyra - Hamar IL mandag 12. august klokka 19.00 i Idrettsparken Kjellmyra.