Sist kamp var det bare såvidt Kjellmyra klarte å stille lag, men mandag kveld var de fleste tilbake. 

- I dag hadde vi tilbake mange av de vanlige som var borte sist, minus Christofer Nunez og Stian Lindbergsengen som begge er skadet. Vi spiller en meget god første omgang og er tente, spiller som vi skal og dominerer banespillet. Det tar kun 3 minutter før første målet sitter. Omid legger til rette for Abraham som setter sitt første for dagen fra kort hold. Omgangen fortsetter med mye godt Kjellmyra-spill og mange skapte sjanser uten å slippe så alt for mye til i mot andre veien. Det skal likevel gå helt til det 44. minutt før det neste målet kommer,  det etter at en Vang spiller redder på streken med hånda. Korrekt utvisning og straffe! Abraham Okubatu setter den hardt og kontakt og 0-2 til pause, forteller Geir Tore Jakobsen. 

Spilte mot 10 mann

Kjellmyra spilte dermed hele 2. omgang mot 10 mann, men det er ikke alltid like enkelt som det kan høres ut. 

- Pausepraten gikk på å korrigere noen småting og forsøke drepe enhver spenning tidlig. Dette klarer vi allerede etter 5 spilte minutter i 2. omgang etter et fantastisk angrep som Abraham til slutt legger igjen inne i boksen, ut til stopper Marius Bekkemoen som hamrer kula i nettet og 0-3! Herfra og ut burde vi løst ting litt bedre, men vi faller litt i den klassiske fella med å slippe oss ned. Vang legger om til 3 bak og der burde vi straffet dem med å fortsette slik vi har gjort frem til da, men i stedet tar de mer over omgangen. Vang får en redusering rundt midtveis i omgangen, men vi løfter oss siste noe siste 10-15 minuttene av kampen. Da skaper vi etter hvert mange sjanser, men vi skal av en eller annen grunn ikke skyte i denne perioden - men dra oss helt inn på 2 meter! smiler Jakobsen. 

- Uansett en solid borteseier etter en meget solid 1. omgang, spesielt da spissen scorer og Robert Langmoen strør pasninger på midten og Sander Tyskeberget Fosseid storspiller på backplassen nok en gang. Flere gjør en god kamp, så jeg kan egentlig trekke frem alle. Ny kamp allerede fredag da Trysil 2 kommer på besøk, noe som blir en fryktelig viktig kamp for oss, sier Jakobsen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Vang - Kjellmyra 1 - 3 (0 - 2)

MÅL: 0-1 Abraham Okubatu (3) , 0-2 straffe Abraham Okubatu (45), 0-3 Marius Bekkemoen (50), 1-3 

Kort: 2 gule og 1 rødt kort til Nes, 1 gult til Kjellmyra (Øwre). 

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Henning Willads Røstad, Sander Tyskeberget Fosseid, Marius Bekkemoen, Mehdi Khan, Eirik Andreas Øwre, Robert Langmoen (Gulled fra 86), Abdisamad Abdi Fatah Khalif (Noori fra 73), Eirik Bjørnstad Skoglund (Amenay fra 83), Roger Bredesen, Omidullah Noori (Russom fra 10) og Abraham Andehaymanont Okubatu (Redae fra 88).

Innbyttere: Abshir Mahamud Gulled, Metkel Amenay, Dawit Fsaha Redae og Merhawi Ghirmay Russom. 

Neste kamp: 

Kjellmyra - Nordre Trysil/Trysil 2 fredag 24. mai klokka 19.00 i Idrettsparken Kjellmyra.