Lørdag møtte Kjellmyra opprykksjagende Hernes borte og manglet hele 6 mann som normalt i år har spilt fra start.

- Dette krevde rokkeringer i laget og nye folk inn som får muligheten. 2 nye spillere i Daniel Traa og Abduhl Farah som begge debuterte i dag. Bana på Hernes innbyr ikke til finspill og det tok vi bevist stilling til idag og gikk for ekstremt direkte bakrom uten særlig stor risiko bak. Fungerte meget godt gjorde det også! Det gikk 12 minutter før vi satte den første for dagen. Vakker pasning gjennom fra Roger Bredesen til Lars Eirik Bredvold som triller Filip Myhre gjennom, han setter den greit i mål og vi leder 0-1, forteller trener Geir Tore Jakobsen. 

Ledet til pause

- Hernes løper og kriger og presser oss høyt,  men vi løser det greit med å være kynisk og direkte idag. Det er relativt mot normalt slik vi ønsker å spille, men denne bana byr ikke opp til mer. Omgangen holder seg ut med 0-1 og det er greit nok. Hernes har mest ball og det er planlagt, de skaper ikke store målsjanser og det takker vi for, fortsetter Jakobsen. 

- Omgangen er ikke mer enn 2 minutter gammel før vi øker til 0-2. Lars Eirik Bredvold blir tatt høyt i bana for n’te gang og tar frisparket selv. Godt slått, god redning og retur setter Sander Tyskeberget Fosseid i kassa med høyrelabben. 10 minutter seinere tar forsvaret til Hernes nok en gang ulovlig midler for å stoppe oss i angrep og på nytt tar Lars Eirik Bredvold plass for frisone. Godt slått igjen, men keeper redder til corner som ender i ingenting. Så har vi en kjempesjanse på en overgang etter 15 minutter der Lars Eirik Bredvold kommer 1 mot 1, spiller Sander Tyskeberet Fosseid igjennom, men avslutningen ender i redning på strek og klarering, sier Jakobsen.

Viktig redning

- Hernes har en periode nå som dem trykker oss bra bakover, men kjempesjansene uteblir helt til de har frispark som har flott retning mot mål - men en kjemperedning av keeper Henning Røstad!! En kanonredning på et viktig tidspunkt. Hernes skaper en stor sjanse til, som også Henning redder flott og holder nullen. Helt på tampen får vi en nydelig overgang, der Sander Tyskeberget Fosseid slår Lars Eirik Bredvold igjennom og alene med keeper setter han sikkert inn 0-3 i det 92. minutt. Vi takker Hernes for kampen og drar hjem og forbereder oss mot Hamar borte neste fredag, sier en fornøyd Kjellmyra-trener. 

Kjellmyra ligger nå på 6. plass med 20 poeng etter 14 spilte kamper. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Hernes - Kjellmyra 0 - 3 (0 - 1).

MÅL: 0-1 Filip Myhre (12 min), 0-2 Sander Tyskeberget Fosseid (47 min), 0-3 Lars Eirik Bredvold (92 min). 

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Henning Røstad, Daniel Traa - Anders Simengård - Robert Langmoen (kaptein) - Mehdi Kahn, Omid (Abduhl Farah fra 30.min) - Merhawi - Roger Bredesen - Sander Tyskeberget Fosseid, Lars Eirik Bredvold - Filip Myhre (Piotr Gdak fra 80.min). 

Ubenyttede reserver: Even Hammer

Neste kamp: 

Hamar - Kjellmyra fredag 21. september klokka 19.30 på Børstad kunstgress.