Kjellmyra-trener Geir Tore Jakobsen er selvsagt fornøyd med seieren, og det var et revansjesugent Kjellmyra etter et bittert 1-0 tap på Vang før ferien.

- Vi får en god start på kampen og starter slik vi skal. Etter kun 4 min får vi en kjempesjanse etter kast høyt i banen, men skuddet går rett utenfor. Første scoring kommer minuttet etter 1-0 ved Stian Lindbergsengen etter keeper gir retur etter hardt innlegg fra Lars Eirik Bredvold. Vi er skikkelig i gang nå og kampen er 10 min gammel da Bredvold skyter inn 2-0 vakkert etter pasning Lindbergsengen. Spissduoen har 1 mål og 1 målgivende hver og fin 2-0 ledelse, forteller Jakobsen. 

- leksjon i effektivitet

Så kommer 3 minutter som ødelegger omgangens helhetsinntrykk.

- Etter 22 min blir det corner til Vang. Vi klarerer fint på corneren og ballen går ut på rundt 25 meter, der fyrer en Vang spiller av et vanvittig skudd fra 20-25 meter rett i krysset til 2-1. En vakker scoring og et lykketreff av de sjeldne! Kun 3 minutter seinere og vi er i angrep. Bredvold spiller Lindbergsengen foran mål som tas på 16-meter streken, men i stedet for frispark til oss blir det en kontring som til slutt lobbes i mål til 2-2. Resten av omgangen er jevnspilt og vi fikk oss en leksjon i effektivitet på noen minutter der som setter oss litt ut ser det ut for. Omgangen avsluttes med en stor sjanse til oss etter 37 min, men det reddes på streken av Vang, fortsetter han. 

mange redninger på strek

Det skulle komme flere Kjellmyra-scoringer i 2. omgang. 

- Pausepraten er rolig og fin, vi korrigerer på en del ting og gutta responderer på alt. 2.omgang er vi klart best fra start til mål og scoringene kommer også. 4 min ut i 2.omgang og en kjempesjanse etter godt spill som Sander Tyskeberget Fosseid avslutter etter pasning 45 ut, men reddes på streken nok en gang av Vang! Etter 12 minutter blir det 3-2 etter fint angrep som ender i klabb og babb på strek etter 3. redning på streken av Vang, men denne gang setter Sander Tyskeberget Fosseid til slutt ballen i mål! 21 minutter og en fantastisk corner av Sander som heades utenfor. Her skulle det nok stått 4-2. 22 minutter og kjempesjanse ved Stian, men Vang redder nok en gang, forteller Jakobsen. 

Bredvold og Lindbergsengen skulle komme i fokus i 2. omgang også. 

- Etter 36 minutter kommer det et oppspill til Lindbergsengen. Han timer nydelig og stusser gjennom Bredvold som lekkert setter 4-2. Kun 2 minutter seinere og 5-2 med Lindbergsengen alene med keeper. Rollene byttet om igjen og gjennomspilling fra Bredvold. 3 minutter før slutt og 6-2 ved Markus Jakobsen etter hardt skudd fra 18 meter stang inn etter støttepasning fra Abraham, forteller Jakobsen. 

Gode prestasjoner fra innbytterne

Det kunne og burde det blitt mer en 6-2 etter mange redninger på strek og godt angrepsspill som reddes i siste liten.

- Ja, men for all del dette var en solid prestasjon! Lindbergsengen og Bredvold på topp scorer 2 hver og gir hverandre 2 målgivende – slik skal spisspar fungere! Backspillet i 2.omgang er nydelig, offensive slik vi skal være og er konstant truende på motstander og breddespiller. 2. omgang er veldig god av samtlige og alle innbytterne kommer også inn og setter preg på kampen med gode prestasjoner. Best av alle i dag var Merhawi som sentralt sammen med Roger Bredesen styrte midtbanen. Nå ser vi frem til å dra til Fæssa om en ukes tid! sier en meget fornøyd Geir Tore Jakobsen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avd. 02

Kjellmyra - Vang 6 - 2 (2 - 2)

MÅL: 1-0 Stian Lindbergsengen (6), 2-0 Lar Eirik Bredvold (11), 2-1 Amund Foss (23), 2-2 Thor Emil Kvernevik (25), 3-2 Sander Tyskeberget Fosseid (56), 4-2 Bredvold (80), 5-2 Lindbergsengen (81), Markus Steinum Jakobsen (86). 

Gule kort: 1 til Vang

Kjellmyra stilte med følgende tropp: 

Jan Marius Nygård Hagen, Omidullah Noori, Markus Steinum Jakobsen, Sander Tyskeberget Fosseid, Abraham Andehaymanont Okubatu, Stian Lindbergsengen, Leon Godin Rotbakken, Filip Myhre, Lars Eirik Bredvold, Mehdi Khan, Emil Gulli Lauten, Metkel Amenay, Eirik Andreas Øwre, Merhawi Ghirmay Russom, Anders Berger Simengård, Roger Bredesen, Piotr Gdak og Henning Willads Røstad.

Neste kamp: Braskereidfoss - Kjellmyra fredag 24. august klokka 19.00 på Braskereidfoss ipl.