Kjellmyra fikk en tung start på kampen i Trysil. 

- Kampen starter med at vi etter 5 minutter gir bort ballen i bakre rekker og 1-0 før vi har fått satt oss. En fryktelig start mot et lag bestående av en del gode spillere for dagen i Trysil. Vi kommer i gang og etter 10 min brenner Khalif til fra 20 meter og 1-1. Nå er vi godt i gang, presset sitter og vi styrer kampen med noen sporadiske kontringer imot innimellom. Vi går opp til 1-2 etter 21 minutter etter nydelig kombinasjonsspill mellom Khalif, Abraham, Merhawi og Stian som til slutt sender kula i mål. 40 minutter og klart for 1-3 da Merhwai scorer etter nok en flott angrep. Dessverre sover vi etter avspark og Nordre scorer umiddelbart og pause med 2-3. Vi har 2-3 i treverket i tillegg og styrer omgangen. Spillemessig offensivt meget bra, men vi slipper inn enkle mål nok en gang, forteller Kjellmyra-trener Geir Tore Jakobsen. 

Rakner på 5 minutter

2.omgang starter bra for Kjellmyra.

- Vi øker ledelsen til 2-4 etter Marius Bekkemoen avslutter angrepet. Vi kontrollerer kampen, skaper masse sjanser, men setter ikke flere mål. Helt frem til det 77 minutt har vi total kontroll på kampen, skaper enormt mye store sjanser, men så ødelegger vi alt på 5 minutter fra 77 til det 82. spilleminutt. Et angrep der vi spiller 5 mot 3 innenfor Trysils 16 meter og i stedet for å avslutte angrepet, blir det en feilpasning og kontrer Trysil inn 3-4. Deretter gjør vi et selvmål 2 minutter senere, samt slipper inn et skudd fra 30 meter deretter og vips er det 5-4 da vi 5 minutter tidligere ledet 4-2 og har full kontroll på sakene. Vi klarer ikke å hente det inn igjen de siste 10 minuttene og taper kampen, sier Jakobsen. 

Personlige feil

Jakobsen er frustrert over tapte poeng grunnet personlige feil. 

- Skal ikke utbrodere mer, men klart da vi ender med 0 poeng i slike kamper er det frustrerende! Dette er ikke første kampen i år vi gjør alle disse personlige feilene, men vi bare fortsetter å gjøre de. Dette må vi luke bort, men jeg ser ikke ut til å ha klart å få det til. Nå går vi inn i 3 tunge kamper borte mot Elverum 2, hjemme mot Grue, før vi skal bort til Stange uken deretter. Kanskje vi gjør som vi pleier etter å rote bort poeng mot antatt «svakere» lag  og tar poeng mot antatt «sterkere» lag som nå. Elverum 2 mønstrer et fryktelig solid lag om dagen og går for opprykket, så vi skal nok få noe skikkelig å bryne oss på mandag om ei uke, sier Jakobsen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Nordre Trysil/Trysil 2 - Kjellmyra 5 - 4 (2 - 3)

Mål: 1-0 (5), 1-1 Abdisamad Abdi Fatah Khalif (10), 1-2 Stian Lindbergsengen (21), 1-3 Merhawi Ghirmay Russom (40), 2-3 (41), 2-4 Marius Bekkemoen (55), 3-4 (77), 4-4 selvmål (80), 5-4 (82).

Kort: 1 gult til hvert av lagene, på Kjellmyra var det Nunez som fikk det gule 

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Henning Willads Røstad, Robert Langmoen (kaptein), Christofer Nunez, Eirik Bjørnstad Skoglund, Eirik Andreas Øwre, Marius Bekkemoen, Merhawi Ghirmay Russom, Roger Bredesen, Abdisamad Abdi Fatah Khalif, Abraham Andehaymanont Okubatu og Stian Lindbergsengen.

Innbyttere: Omidullah Noori, Metkel Amenay, Dawit Fsaha Redae og Emil Gulli Lauten.

Neste kamp: 

Elverum 2 - Kjellmyra mandag 16. september klokka 20.00 på Elverum stadion.