Jubileumslørdagen starter med aking i det fine anlegget i Idrettsparken.

. Vi starter med aking klokka 11.00 og deretter er det klubbmesterskap på ski fra klokka 12.00. Det blir gratis pølser og saft til alle! Jubileumsfesten starter klokka 18.00, med 3-retters middag og Gunnar Fjeldseth band spiller opp til dans. Lag og foreninger er invitert til festen også, og Hof, Flisa, Sjølie vel og Skansen vel har meldt sin ankomst. Hedmark Idrettskrets er også invitert, men de kunne dessverre ikke komme. Ordføreren kommer også, og det kommer en del av de «gamle» fotballspillerne. Det er 146 påmeldte til selve festen, flere æresmedlemmer kommer - så dette blir moro! sier Roy Erik Myrvang. 

- blir en overraskelse i løpet av kvelden!

Myrvang åpner selv festen, deretter er det Emil Myrvang som er toastmaster. Det blir også en overraskelse i løpet av kvelden. 

Kjellmyra har rundt 240 aktive medlemmer, i tillegg kommer rundt 100 støttemedlemmer. 

- Vi har ei skigruppe, fotballgruppe, Rondo, orienteringsgruppe og selve hovedlaget. Antall medlemmer er dessverre ikke økende, men det er ganske stabilt. Vi håper jo at flere og flere blir med, i forhold til det vi kan tilby her. Skigruppa har gjort en kjempejobb i år, vi kjører jo med to løypemaskiner. Løypenettet går helt fra Myrmoen og videre til Våler, så jeg mener at det er løypenett helt til Løten-grensa. Det går med mange timer og mye drivstoff, så vi er takknemlige for alle som bidrar økonomisk til dette. Det ble sendt ut giroer for litt siden og mange bruker Vipps, men vi ønsker at enda flere kan bidra, er oppfordringen fra Myrvang. 

- tilrettelegger anlegget for alle

Skilek-anlegget er også flittig brukt av både skoler og barnehager.

- Anlegget er gratis å bruke og det blir også flittig brukt! Varmebua er åpen og grenderådet har sponset ei grillbu som vi har satt opp. Skøytebana vår skal også utvides med vant og mer til neste år, den er også veldig populær og blir mye brukt. Vi planlegger volleyballbane der til sommeren også. Antall aktive medlemmer går jo ned, så vi ser på muligheten for å åpne og tilrettelegge anlegget for alle. Vi samarbeider nå med VITT (Virksomhet for tilrettelagte tjenester) i kommunen, og det er veldig viktig for oss at det ikke nødvendigvis må være et arrangement for at en funksjonshemmet skal kunne bruke anlegget vårt. VITT kommer hit allerede neste søndag og skal ha «Solør-lekene», sier Myrvang. 

Lederen i Kjellmyra er fornøyd med de siste årene i idrettslaget. 

- Ja, vi har hatt noen bra år nå. Dugnadsånden er også bra, selv om noen klager. Grasrotandelen er et bra tilskudd for oss, og på Gatebil i Våler stiller fotballgruppa på dugnad. En stor inntektskilde for oss har «Helt ville dager» også blitt, det er selvsagt mye jobb for oss - men samtidig gir det et bra overskudd. Solør Martn har vi måtte gi oss med, vi har rett og slett ikke folk som kan stille opp. Vi har jo også lysløyperenn hver onsdag gjennom vinteren, forteller Myrvang.