• GLADGUTTER: Herrelaget med lagleder/trener Martin Flismyren var godt fornøyd etter NM-stafetten (Foto: Dan Eigil Aurland).

Det var første gangen siden 1982 at Kjellmyra stiller et stafett-lag i NM senior.

- Vi hadde meldt på to herrelag, men de ringte meg fra Gåsbu i går klokaa 15.00 og sa at vi kun fikk stille med et lag.  Det er bare Joachim Aurland av oss som har FIS-poeng, og det var et krav at det måtte være minst en utøver med FIS-poeng på hvert lag. Så det var litt synd, på det andre laget skulle egentlig Dag Erik Kokkin, Andreas Nygaard og jeg gått, forteller Martin Flismyren. 

- Siden det var første gangen vi stilte lag, så måtte vi starte helt bakerst sammen med de andre lagene som ikke har gått en stafett før. Vi hadde start nr. 130 av 140 lag, så vi visste at det ville bli trangt og vanskelig å avansere så mange plasser. Even Antonsen gikk 1.etappe, gikk en fin etappe og unngikk noen uhell, og vekslet som nr. 92, sier Flismyren. 

9. beste etappetid

Joachim Aurland gikk 2. etappe.

- Joachim gikk en veldig bra etappe! Han hadde 9. beste etappetid på sin etappe, og når han vekslet og sendte ut Ola Erling på 3.etappe så lå vi 56 plass. Ola Erling gikk også veldig bra, og klarte å bite seg fast i den gruppa som han gikk ut med. Etter en sterk avslutning på oppløpet klarte han å spurte forbi et par, og vi endte opp på en meget sterk 60.plass, forteller Flismyren. 

- Jeg er så imponert over den innsatsen som de legger ned i dag, samtlige ga jernet! Etter målgang var selvfølgelig alle sammen i ekstase, og de syns det var utrolig moro. Neste år er NM på Meråker, og der kommer vi til å stille to herrelag, og et damelag. Det kan virkelig bli moro, for da starter man på den plassen man kom på i år, så da har begge lagene et mye bedre utgangspunkt fra start. Kjellmyra IL kommer til å prege startlistene på NM i årene fremover, det er jeg overbevist om! smiler Flismyren. 

god treningsgruppe

- Syns det er moro at det blir litt skriverier rundt skimiljøet i Solør om dagen. Utøverne fortjener virkelig litt oppmerksomhet etter all den jobber de legger ned! Vi har virkelig fått frem en god treningsgruppe i Solør Ski nå, og det er moro å se at det vi driver med gir resultater. Karen Marie og August Myrvold er jo i storform nå, så det skal bli moro å følge dem utover vinteren, sier Martin Flismyren.