• SESONGEN 2016: Slik så det ut i fjor, men årets sesong blir en utfordring for Kjellmyra damelag.

Fjorårets sesong endte altså med en solid 5.plass i 3.divisjon, men årets sesong blir en stor utfordring for Solørs eneste damelag i fotball:

Leder i fotballgruppa i Kjellmyra IL, Ole Søren Skybak, sliter med å få tak i både trener og spillere:

- Ja, fjorårets trenerteam har gitt seg, og flere av våre spillere har meldt overgang til Elverum. Med bakgrunn i dette, søkte vi fotballkretsen om å få spille i 4.divisjon og fikk ja til det. Vi mener at det blir for tøft og lite læring i å reise lange turer med et veldig ungt lag og kanskje tape med store sifre. Derfor søkte vi kretsen og fikk heldigvis ja til å spille i 4.divisjon, hvor du har både gode og litt mindre gode lag, det tror vi er mer riktig sportslig nivå for årets lag, sier Skybak.

har spurt mange 

Gode fotballtrenere vokser ikke på trær og Kjellmyra har allerede spurt mange:

- Vi har vel vært i kontakt med 20-25 kandidater, men foreløpig står vi dessverre uten trener. Og uten trener, blir spillerne utålmodige og går til andre klubber eller vurderer å gjøre det. Og igjen uten spillere, blir det vanskelig og få på plass ny trener, så dette blir en uheldig spiral. Men vi har vært i denne situasjonen før på Kjellmyra, og vi har kommet i mål da også, så vi håper jo fortsatt vi finner en god løsning, forteller Skybak.

- Ta kontakt med meg hvis du er interessert, enten du er trener eller spiller, oppfordrer Ole Søren Skybak i Kjellmyra IL.