I år er det en Volkswagen Polo som skal deles ut som avslutning på SolørMart'n. Det er Flisa Allianseidrettslag som står bak lotteriet også  i år, og det er 4.000 lodd som ligger ute for salg.

Møller Bil Elverum er som tidligere år med som hovedsponsor, og sørger for en god avtale på bilpremien for idrettslaget.

- De gikk også inn med 50.000 kroner i kronekampen, og vi er kjempetakknemlige for all god hjelp som Møller Bil Elverum gir oss, sier Huuse Øwre.

Mange kjøper utabigds

Starten på loddsalget har gått bra, og Huuse Øwre har merket seg at det er særlig mange utenfor Solør som har kjøpt lodd allerede.

- Det er utrolig mange som har lyst på bilen, og det er ikke rart. Den er rett og slett gærfin, sier Huuse Øwre.

Erik Schjærin sto på stand lørdag 30. april på Flisa, og kunne melde om bra pågang allerede da. Og pågangen den ser ikke ut til å gi seg med det første. Bilen står utstilt på Flisa Stormarked for de som vil se nærmere på hovedpremien.

- Dette er selvsagt en viktig og god inntekt for oss. Samtidig er det en veldig fin avslutning på SolørMart'n som vi ser frem til hvert år, sier Huuse Øwre.

I fjor var det Hilde Hunsager som vant bil, og året før var det Hege Stensbak Aurland som vant. Hvem som vinner en Volkswagen Polo i år får vi svaret på søndag 3. juli.