I Solør var det savnet en egen kanal for å finne fram til alt det spennende som er å finne på i distriktet. Etter initiativ fra flere reiselivssakører i Solør, og et samarbeid med Solør Næringshage, så ble OpplevSolør.no laget.

- Nå ser vi etter et perfekt slagord for Solør, noe som beskriver Solør som sted. Vi har fått mange bra forslag, men vi ønsker fortsatt nye forslag, sier Thomas Bjørneseth, i Explore Finnskogen.

Må være rask for å sende inn forslag

Det har kommer inn mange gode forslag, og forslagene har blant annet kommet fra Solør videregående skole, lokale bedrifter og innbyggere.

- Vinneren kunngjøres under høstfesten til Handelssenteret Flisa. Vinneren får en gratis overnatting i telt hos Gjesåsen Klatrepark og en kurv med lokale matvarer, sier Bjørneseth.

Høstfesten nærmer seg, og om du sitter på et genislagord bør du være rask med å sende inn dette nå.

- Informasjon om hvor du skal sende inn forslaget ditt finner du på OpplevSolør.no og Opplev Solør på Facebook, sier Bjørneseth.

Portalen har mottatt støtte til etablering fra Åsnes nærings- og utviklingsfond og Solørfondet, samt at aktørene i Handelssenteret Flisa bidrar.