Det unge Grue-laget startet best i 1.omgang, selv om lagene vekslet på ledelsen. Etter drøye 18 minutter ledet Grue med 9-6, før Kongsvinger scoret 3 kjappe og utlignet til 9-9 etter 20 minutter. Fram til drøye 18 minutter, spilte Grue meget godt i forsvar og keeper Kirsten Sørby stod meget godt i mål. Kongsvinger tok time-out da Grue gikk opp i 9-6, og fikk umiddelbar respons. Grue ledet 10-9, før Kongsvinger var best resten av omgangen og gikk til pause med 4 måls ledelse og 12-16. Storscorer Anna Sofie Sandberg som normalt gjør 8-10 mål i hver kamp, hadde kun 1 scoring i 1.omgang. 

lå under med 10 mål

Kongsvinger gjør 2.omgangs første mål også, og var for første gang oppe i 5 måls ledelse. Så fortsetter bare Kongsvinger det gode spillet, mens Grue blir mer og mer stresset og avslutter på for dårlige muligheter. Oline Neser, keeperdebutant fra Flisa, kommer inn i målet og starter med redning. Men Kongsvinger spiller vesentlig bedre enn Grue i denne perioden og Grue må gjøre noe. De velger å spille uten keeper, med 7 utespillere og bruker 2 på strek. Det blir uansett litt for ofte litt upresist, og det blir noen baklengs i tomt mål. Etter 20 minutter av omgangen, ligger Grue 10 mål bak på stillingen 20-30, og kampen er tapt med god margin. Men Grue-jentene viser god moral og kjemper til siste slutt, og vinner de siste 10 minuttene 10-3 og taper "bare" med 3 til slutt. Sluttstillingen blir 30-33.

- slipper inn altfor mye mål

Grue-trener Stein Johannesen, er ikke altfor skuffet eller misfornøyd etter kampen:

- Det er en OK kamp av oss, vi starter bra og gjør det vi har blitt enige om. Litt utover i 1.omgang, blir vi litt for passive i forsvar og det blir litt for store avstander. I tillegg skyter vi på for dårlige muligheter, noe som gjør at det ofte blir tekniske feil, som igjen gjør at Kongsvinger kontrer inn mål etter mål. MEN jentene viser god moral og står på til siste slutt. Vi slipper inn altfor mye mål, og har en del å jobbe med videre framover. Men dette er unge jenter, de aller fleste kan spille J18 og er fortsatt i en læringsprosess. Nå har vi Sørskogbygda hjemme neste torsdag, og da skal vi vise oss fram fra en annen side, sier Johannesen.

Anne-Thea Nygaard Woll ble kåret til Grues beste, mens kampen store spiller var Kongsvingers strekspiller, Mimi Therese Bull Manojlovic, som scoret 10 mål og var meget god. 

Grue - Kongsvinger 30-33 (12-16).

Anne Sofie Sandberg 6, Ingrid Sveen 6, Anne-Thea Nygaard Woll 5, Maiken Reigstad 5, Therese Wardeberg 3, Birgitte Sørby 3 og Hanne Lund 2.