• TURNERING FOR 36. GANG: Erik Holtet i Flisa fotball, inviterer til den tradisjonelle juleturneringa i Åsneshallen 2. juledag.

For de lokale fotballspillerne, blir det ikke helt jul uten den tradisjonelle juleturneringa i Åsneshallen, som spilles 2. juledag. Årets turnering er den 36. i rekken, kun avbrutt av uværet "Dagmar" natt til 2.juledag i 2011, da ikke strømmen kom tilbake før utpå kvelden.

Det er lokale lag som deltar, i år som alle andre år:

- I år har vi fått med Braskereidfoss, Vaaler, Kjellmyra, Grue, Solør Futsal og selvfølgelig Flisa fotball. Kompisgjengen "Grismilt Rovers" med Jonas Enkerud i spissen, blir med i år også. Det siste laget må vi jobbe litt med, ettersom Hof dessverre ikke ble med, sier Erik Holtet, mangeårig "general" for juleturneringa.

Premieringen er som tidligere år, med pengepremie for 1.plass (og vandrepokal), og gavekort for 2. og 3.plassen. Det blir i tillegg kåret beste utespiller og keeper av en jury.

publikumsvennlig

Arrangøren har gjort noen grep, for å få turneringa enda mer publikumsvennlig:

- Vi fortsetter med 2 dommere i hver kamp, men det nye for året, er at keeper IKKE kan gå utenfor straffemerket. Da håper vi det blir litt mer fart i kampene, ellers kan keeper være med i angrep og da blir det ofte stillestående "powerplay". Dette er en regelendring vi har tro på, og forventer mer fart i spillet og ergo mer publikumsvennlig fotball. Vi bruker vanlige fotballregler, men har også tatt med noen fra futsal, slik at det blir fart og spenning, sier Holtet. 

Sportslig leder og spiller for Flisa fotball, Kristen Ommang-Engen, gleder seg:

- Dette er en tradisjonsrik turnering som det alltid er veldig morsomt å være med på. Masse folk i hallen og bra stemning. Vi vant ikke ifjor, men året før, så nå skal vi ta seieren igjen, lover Ommang-Engen.

Eidskog kom inn som erstatter for Hof, kampoppsettet er nå oppdatert.

Kampoppsett:

Kl.10.00 Br.foss – Eidsko

Kl.10.25 Flisa fotball - Grue

Kl.10.50 Vaaler – Grismilt R

Kl.11.15 Kjellmyra – Solør Futsal

Kl.11.40 Br.foss – Grue

Kl.12.05 Eidskog  – Flisa fotball

Kl.12.30 Vaaler – Kjellmyra

Kl.12.55 Solør Futsal – Grismilt

Kl.13.20 Grue – Eidskog

Kl.13.45 Flisa fotball – Br.foss

Kl.14.10 Kjellmyra – Grismilt R

Kl.14.35 Vaaler – Solør Futsal

 

Sluttspill

 

Kl. 15.10 Semifinale 1: Vinner pulje 1 - toer pulje 2

Kl. 15.45 Semifinale 2: Vinner pulje 2 - toer pulje 1

Kl. 16.30 Bronsefinale: Taperne av semifinalene møtes

Kl. 17.05 Finale: Vinnerne av semifinalene møtes