The Stream, som har TV 2-premiere høsten 2016, er en helt ny og norskutviklet musikkonkurranse fra Monster Format og TV 2.

TV 2 har med gått sammen med verdens tre største plateselskaper Universal Music, Sony Music og Warner Music samt streaming-giganten Spotify for å oppdage og skape nye artister slik det faktisk blir gjort i virkeligheten i 2016.

Kristin Jenssveen fra Grue meldte seg på konkurransen, men hadde ingen ambisjoner om å gå videre.

- Det har kommet inn langt over 1.000 bidrag, og de 100 som ble streamet mest gikk videre. Jeg havnet på en 54-plass og er kjempefornøyd med det, sier Jenssveen.

Ble overrasket

Da hun sendte inn sitt bidrag hadde hun ingen ambisjoner om å gå videre, og jubelen sto i taket da tallene ble kjent i helga.

- Det er mange flinke som har lagt inn sitt bidrag, og det blir veldig spennende med fortsettelsen nå. Folk kommer til meg og sier at de har hørt på låta 10 til 20 ganger på én dag. Det er tydelig at folk ville ha meg oppover på lista, smiler Jenssveen.

Låta hun har bidratt med er en litt mindre kjent ABBA låt ved navn «When All Is Said And Done»

- Originalt er det en discolåt, men jeg har tatt den helt ned og laget min egen versjon. Det er en rolig pop-ballade som jeg selv også er veldig fornøyd med, smiler Jenssveen.

Er redd hun er for gammel

Selv om Jenssveen er fornøyd med å ha kommet blant de 100 beste har hun ingen ambisjoner om å vinne.

- Jeg vil møte folk i bransjen for å få tilbakemeldinger på det jeg gjør. Jeg har ikke noe håp om å bli den neste popstjerna, det er jeg for gammel til. De leter nok heller etter en 17-åring som har hele verden for sine føtter. Men vi får se, en veit jo aldri, smiler Jenssveen.