Terje Tønnessen i Bryggeriet bokhandel mener det skal være plass til rundt 25 personer inne på bokhandelen, men da er det fullt. Skulle interessen være stor legges det opp til ekstrakonsert to timer senere lørdag.

Den første konserten spilles klokka 15.00, og på denne måten kan folk ta unna lørdagshandelen før de kommer for å oppleve Jan Christian Gjems solodebutere.

- Dette er den første konserten i bokhandelen, og det med én av de største musikerne i kommunen og distriktet. Det blir nok trangt om plassen, for interessen har virket veldig bra. Blant annet har det vært mange delinger på Facebook, sier Tønnessen.

Åpningstidene i bokhandelen er noe redusert for tiden på grunn av en beinskade hos innehaveren, og derfor mener Tønnessen en konsert er en fin måte å vise at det er aktivitet likevel på.

Gleder seg til solodebut

Jan Christian Gjems har spilt med mange sammensetninger, men aldri solo. Nå gleder han seg til lørdagens konsert.

- Jeg har spilt i mange settinger, men aldri solo på denne måten. Arenaen er veldig intim og koselig. Dette blir nok veldig bra, sier Gjems

Gjennom konserten skal han presentere bluesmusikk «fra gamle dager», som han kaller det.

- Låtene jeg liker best er plukket ut, og dette er musikk som passer for alle som liker bluesaktig musikk, sier Gjems.

Med seg har han en Resonator bluesgitar fra 1934. Stålutformelsen gjør lyden helt unik.

- Gitaren er veldig holdbar, og har en spesiell fin låt. Jeg håper mange kommer for å høre, sier Gjems.

Første konsert spilles hos Bryggeriet bokhandel klokka 15.00. Blir det proppfullt er det klart for ekstrakonsert klokka 17.00.