Driverne av Nabo'n var veldig spent på hvor mange som ville komme da de arrangerte fest på Kynnbrua med Ingemars i sommer. Festen ble en stor suksess, og over 800 tok turen. Derfor har de bestemt seg for å gjenta suksessen i 2018.

- Etter suksessen i sommer har det ikke manglet på positive tilbakemeldinger. Mange har ytret ønske om flere fester på Kynnbrua, både de som møtte opp i sommer og de som ikke fikk vært med men som skulle ønske de var der. Vi trengte heller ikke lange betenkningstiden før vi ble enige om at dette ville vi gjøre igjen, sier Jonas Andersen hos Nabo'n.

9. juni 2018

Datoen er alt satt, og det er bare å sette av lørdag 9. juni 2018. Ingemars kommer tilbake, og med seg på scenen har de denne gangen også Spelloppmaker.

- Når responsen var så god som i sommer føler vi oss nesten forpliktet til å lage ny folkefest på den legendariske festplassen. Vi har evaluert forrige fest og foretar noen justeringer for at neste arrangement blir enda bedre, i tillegg utvider vi programmet noe. Vi vil ikke røpe alle detaljer enda, og noen ideer må få litt mer tid til å modnes, smiler Andersen.

I løpet av sommeren er det mange om beinet i Solør når det kommer til festligheter, og med svingende norsk sommervær er det naturlig nok litt sjansespill å stelle i stand storfester ute.

- Det er et stort apparat i sving med mange på lønningslista og innleid ekstrahjelp, men vi begynner å få litt erfaring med slike arrangement og gleder oss nå stort til neste sommer, forteller Andersen.