Søndag blir det fuglekassesnekring i Gjesåsen klatrepark. Kjersti Gram Lindstad har ikke problemer med mygg, men ser naturlig nok store fordeler i å ha en del kasser henge oppe når våren kommer.

- Vi stiller med materialer og det som trengs for å snekre fuglekasser. Nå håper vi mange barn kommer på søndag for å bli med, og fuglekassene henger vi opp i parken når de er ferdigsnekret. Så kan barna komme til våren å følge med på om noen flytter inn i sin kasse, sier Gram Lindstad.

Fortsatt åpent

En travel sommersesong ved klatreparken er endt, og nå holder Gjesåsen klatrepark kun oppe i helgene. Eller ved gruppebestillinger.

- Det er viktig at alle som trenger litt hjelp med snekringen har med seg en voksen på søndag. De som har en passe stor hammer kan gjerne ta den med også, sier Gram Lindstad.

For at hun og de ansatte i klatreparken skal kunne stille med nok materialer ønsker de gjerne at folk melder seg på. Enten via Facebook-arrangementet til klatreparken eller e-post.

- Når fuglekassa er ferdig snekret får barna svi inn navnet sitt, og det blir enkelt å følge med til våren om noen flytter inn. Velkommen på søndag fra klokka 12.00, sier Gram Linstad.