• STOR AKTIVITET: Det er flere arrangementer gjennom året, blant annet konfirmasjoner, brylluper, 60-års lag og hagefest.
  • HAR UTVIDET: Bjørn Vidar Sletten viser fram den nye delen av kafeterian, som nå har plass til 80 spisegjester.

Under fjorårets hagefest med LOFT, var det rundt 150 betalende gjester. Eier og driver av Strandsjø, Bjørn Vidar Sletten, håper og tror på minst like mange 9. juni. Lokalene er også utvidet, og har nå plass til 80 personer. 

- Jeg har utvidet kapasiteten til det dobbelte, før var det plass til rundt 40 spisegjester - nå er det altså plass til 80 samtidige spisegjester. Kafeteriaen er bygd ut til det dobbelte, så nå er den på rundt 120-130 kvadrat. Det åpner opp for flere muligheter, tidligere kunne jeg ikke ta i mot begravelsegjester for eksempel.  Det er det plass til nå, og konfirmasjoner og bryllup, det var blant annet konfirmasjon her i helga som var, smiler Sletten. 

flere arrangementer utover året

Det er flere arrangementer på gang utover sommeren, i tillegg til hagefesten 9. juni. 

- Det skal være 2 bryllup her i sommer, det er tre 60'års lag og to nyttårslag som allerede er booket. Hagefesten 9. juni med Sears Crossing, kolliderer dessverre med fest på Kynna. Jeg tror uansett det skal gå bra, det er nok litt forskjellige deltagere på disse to festene. Det er mange som allerede har sagt de kommer på hagefesten, men det gjenstår som vanlig å se hvor mange som faktisk dukker opp. Jeg håper og tror det skal bli minst like mange som i fjor! Det blir også grilling med muligheter til å kjøpe seg noe mat, sier Sletten. 

Sears Crossing er allerede booket og klare til hagefest, men det er mulig det også blir ett band til. 

- Ja, jeg jobber med det. Jeg må nesten se an litt på responsen først, men det er store muligheter for at det blir ett band til ja. I fjor var det rundt 150 betalende gjester på hagefesten og stor stemning, LOFT kommer nok tilbake senere også. Jeg prøver meg litt fram nå, i håp om at det skal ende opp med en blues-festival litt senere. Det blir ikke noe dansband-festival, det er det nok av ellers. Vi satser på blues og rock'n roll, sier Sletten. 

- Det blir ikke noe middagsservering på Strandsjø 17. mai i år, det blir på Hof Samfunnshus som det har vært de siste årene, avslutter Sletten.