Tidligere har karene i Always Late AS konsentrert seg om konserter, men nå ønsker de å utvide horisonten litt med et mer festpreget opplegg. Derfor inviterer de lørdag 1. april til konsert på Skansen Grendehus med lokale PE-TO Bandet og Hilljacks fra Romerike.

- Vi må vel kunne si at begge bandene er lokale selv om Hilljacks er fra Romerike. De har mange tilhørere her i Solør, sier Tor-Arne Rønning.

Sammen med Kåre Ryen og Trond Kneppen driver han Always Late AS, og sist hadde de konsert i Rådhuskinoen med Linda Gail Lewis. Oppmøtet der var dessverre ikke godt nok til å levere et overskudd, men karene bretter opp ermene og prøver på nytt.

- På Skansen Grendehus er det plass til rundt 180 personer, og det bør ikke bli noe problem å få til dette. Jeg har allerede hatt billettbestillinger fra Oslo, og tror dette blir en kjempekveld, sier Rønning.

Folk vil danse

Grunnen til at de arrangerer fest på Skansen er at folk har etterlyst litt mer dansbar musikk, og Rønning mener i høyeste grad at dette blir en kveld med dansbar musikk.

- Countrymusikken er fin å danse til, og vi karene som driver dette selskapet er glad i country. Pågangen er ganske bra allerede, og billetter kan forhåndskjøpes hos oss tre karene, sier Rønning.

Hilljacks har fått svært gode kritikker fra flere hold, og har blant annet blitt spilt på en radiostasjon i Liverpool nylig. De har opptrådt flere ganger i nærområdet vårt, og musikken deres bør absolutt oppleves. Det samme gjelder PE-To Bandet som relativt nylig gjorde comeback.

Festen på Skansen 1. april vil ha 18-årsgrense, og det vil bli salg av drikkevarer.