Hege Tidemandsen og hesten Carvis jobber beinhardt for å komme til OL i Tokyo. I Rotterdram nådde ikke Tidemandsen og det norske laget helt opp.

- Det ble litt stang ut for oss på denne banen med store hindre. I dag var det 1,60 meter og det var bygget teknisk. Det var få feilfrie runder, sier Norges landslagssjef Mikael Kolind, som berømmer nordmennene for bra runder. 

- Vi fikk se veldig bra runder av alle sammen og vi har fortsatt tre ekvipasjer med i den individuelle konkurransen. Synd med Pål Flam, men enkelte ganger stemmer det bare ikke, sier Kolind. Både Hege Tidemandsen, Johan Sebastian Gulliksen og Geir Gulliksen er med videre i kamp om finalebilletter individuelt. 

Det norske laget i sprangridning har nå bare en mulighet for å kvalifisere seg til OL i Tokyo. Det er under verdensfinalen for nasjonslag i Barcelona den første helgen i oktober. Hvilke ryttere som reiser dit er pr nå ikke klart. 

- Barcelona blir vår store sjanse om mange av våre hardeste konkurrenter allerede er kvalifisert, forteller en optimistisk Kolind, som er optimist på vegne av norsk sprangsport videre.