• LAPPER: Steinar Sandnæs stekte lapper og alle fikk en smaksprøve.
  • PYNTER SENTRUM: Blomsterpikene som de kaller seg har ansvaret for å pynte sentrum.

I snart ti år har Fæssadagene blitt arrangert, og fra å gå og være en nøktern sammenkomst har det utviklet seg til å bli et arrangement som varer to dager til ende.

På fredag foregikk det meste i sentrum, hvor det lokale næringslivet styrte det meste av det som skjedde. De hadde stands, konkurranser og hoppeslott. På kvelden var det pubaften på idrettsplassen hvor det var livemusikk.

Og selv om fredagen ble litt reservert på grunn av været så var ikke det noen festbrems før lørdagen på idrettsplassen.

Her var det alt ifra livemusikk ved 5-om-dagen, musikk-quiz og stands til loppemarked og matservering. Det ble også delt ut to hederspriser i regi av idrettslaget og velforeningen.

For de yngste var det hoppeslott, konkurranser og masse leker.

Det var totalt over tretti utstillere som kunne skilte med alt mulig, og med et godt oppmøte ble også solgt bra.  

- Fortjente priser til to ildsjeler

I år som i fjor ble det delt ut en oppmuntringspris fra velforeningen, og den stakk Kjell Arild Hegsvold av med. Etter mange år som frivillig i velforeningen, nær-tv og idretten kunne han stolt motta et symbol på dette.

Den andre prisen fikk Kåre Sormbråten av idrettslaget for lang og tro tjeneste.

- Braskereidfoss Idrettslag valgte å hedre Kåre Sormbråten etter mange år med frivillig arbeid og en hjelpende hånd for idrettslaget. Han har alltid vær velvillig ved utleie av utstyr, og sier aldri nei om han blir spurt, sier Geir Thomas Finstad om den siste prisen.

Årets Fæssadager kan sies å ha vært en suksess, men det er ingen tvil om at arrangøren nok en gang kunne vært heldigere med været, og at de merket at det påvirket noe av oppmøte.