Ideen om at Flisa Allianseidrettslag skulle arrangere høstkonsert kom for tre år siden da idrettslaget jobbet med alternative inntekter. Høstkonserten skulle være én av inntektene som skulle hjelpe idrettslaget på beina igjen.

Det første året var det bra oppmøte, og høstkonserten leverte et overskudd tilbake til idrettslaget. I fjor kom det litt for få til at konserten kunne levere overskudd. Derfor håper primus motor Jan Harald Salberg nå at alle gode ting er tre.

- Første gang vi arrangerte høstkonsert leverte vi et bra overskudd, og vi bør være minst 250 publikummere skal vi drive med dette. Det er plass til 315 personer i Rådhuskinoen, og nå håper vi at alle plassene blir opptatt lørdag 5. november, sier Salberg.

Lokale krefter på scena

På scenen denne gangen står blant annet Kate & gutta. Kate Gulbrandsen bodde på Åsnes Finnskog fra 2005 til 2008, og har på denne måten også en lokal tilknytning. I dag bor hun i Hokksund.

- Ellers har vi i år fått med oss Kari Maribo, Mari Midtsundstad, Mr. Ray, Anne Britt Øveråsen og Rikke Sandermoen Øwre. Det kan hende et par overraskelser dukker opp også, sier Salberg.

Mari og Rikke har vært med i alle tre årene, og ser frem til å stå på scenen igjen til inntekt for idrettslaget. Kate Gulbrandsen var nylig med på Stjernekamp, men gikk ikke videre. At hun leverer varene i Rådhuskinoen er det ingen tvil om!

- Vi vet at hun har en fangruppe her etter tiden hun bodde på Finnskogen. Her har folk mulighet til å oppleve lokale krefter, og ved å ta middagen hos Folkets Steakhouse kan vi by på en helaften, sier Salberg.

Billettbånd vil legges ut for salg hos Fargerike Flisa og Circle K Flisa. Det legges ikke opp til nummererte plasser under konserten. Konserten starter klokka 18.30 lørdag 5. november.