Mortemmania Dramagruppe gjorde stor suksess med sitt spøkelseshus under Halloween-feiringen i fjor. Om det er ikke landets største og skumleste, er det ikke langt unna.

Under årets SolørMart'n har du mulighet til å oppleve spøkelseshuset på nytt, og nå snekres det for fullt i Rådhuskinoen kulturhus.

- Dette er jo et prosjekt som vi startet med for et par år siden i denne formen. Første oppsett var i fjor, og responsen var bra. Derfor vil vi prøve igjen, sier Odin Hansen Smedbak.

Ville tilføre noe nytt

Dramagruppa ønsker å tilføre SolørMart'n noe nytt, og da de hadde mulighet til å stille valgte de og gå for det.

- Huset er nok så godt som en reprise fra sist, men med noen justeringer. Mart'n er jo bra besøkt, og langt fra alle var innom her i fjor. Samtidig håper vi at de som likte spøkelseshuset kommer igjen, sier Hansen Smedbak.

Spøkelseshuset rommer nesten hele Rådhuskinoen kulturhus, og også scena og vestibylen er tatt i bruk. I huset finner vi levende skuespillere, og spennende skrekkeffekter fra Hollywood.

- Mye jobb er det. Vi hadde en hel semitrailer til å frakte elementene hit, og det er utallige mann og timer som legges ned for å bygge det. Men vi er i rute, forsikrer Hansen Smedbak.

Travlest blir nedriggingen etter stengetid lørdag. For søndag skal det være kino, og da helst uten et spøkelseshus foran lerretet.

Åpningstider under SolørMart'n
Torsdag 30/6
Junior fra 15.00 til 17.00
13+ fra 18.00 til 21.00

Fredag 1/7
Junior fra 15.00 til 17.00
13+ fra 18.00 til 22.00

Lørdag 2/7
13+ fra 15.00 til 18.00

Billetter selges i døra helt frem til stengetid.