• I OSLO: Henrik Berg Enger og Silje Tandberg gleder til å følge årets sesongstart i rævkrok på Wurst i Oslo.

Rævkroklosjen ønsket å markere starten av årets utesesong skikkelig, og invitererte derfor til sesongstart på Wurst i Oslo lørdag 30. april. 

- Vi venter folk fra hele landet, og da er det praktisk å ha arrangementet i Oslo. Mange solunger bor i Oslo, og vi vet at mange kommer fra Solør til Oslo for å bli med på sesongstarten, sier Tom Daniel Enger i Rævkroklosjen.

Solør-kveld

At det blir en Solør-kveld i Oslo er det liten tvil om, men favoritten på gulvet er fortsatt Jan Roger Monsrud fra Odalen.

- Han startet sesongen litt tidligere i år i Trondheim og gjorde rent bord der. Det kan hende han får konkurranse av en stor utfordrer fra Eidsvoll, men Monsrud er definitivt én av favorittene i vendinga denne lørdagen, sier Enger.

I forkant av åpningsvendinga blir det en gjennomgang av regelverket, og det åpnes for paneldebatt for å diskutere regler.

- Det er greit å ha avklart alle regler før sesongen starter. Da blir det ingen diskusjoner undervegs. Her åpnes det for innspill fra publikum, sier Enger.

Gjester og musikk

I tillegg til debatt og vending er det ventet gjester, og det blir musikk av lokale Skårbugde og Ponderosa Sweethearts utpå kvelden.

- Det blir trekning på inngangsbilletter, og vi kan blant annet lokke med en dansketur, sier Enger.

SolørRadioen sendte deler av sesongstarten direkte mellom klokka 19.00 og 20.00.