• BRA OPPMØTE: Det var mange tilstede, men plass til enda flere publikummere.

Flisa Allianseidrettslag arrangerte lørdag kveld årets høstkonsert, den 3. i rekken. På scenen stod det mange lokale artister og kveldens hovedartist hadde også lokal tilknytning. Hovedartisten var nemlig Kate Gulbrandsen, kjent fra både Melodi Grand Prix og årets Stjernekamp. Gulbrandsen bodde på Tysken i 3 år og rakk å bli godt kjent med både distriktet og folket.

"Generalen" bak alle høstkonsertene, Jan Harald Salberg, var godt fornøyd med kvelden:

- Det var vel rett i underkant av 200 betalende, og vi hadde et mål om 250. Det får vi ikke gjort noe med, men de som var her, de koste seg i alle fall, sier Salberg.

Årets høstkonsert ble startet av Mr. Ray og han sang også duett med Anita Karlsen Kleppe. Da var standarden for kvelden satt! Deretter var det Kari Maribo som hadde med seg "gitarist" Eirik Tilley, men for de som kjenner han, vet også at han er en meget dyktig vokalist. Så her var det i både "pose og sekk", de passet veldig bra sammen i de sangene de hadde valgt. 

nytt bekjentskap

Flere av artistene, som Rikke Sandermoen Øwre og Mari Midtsundstad, har vært med alle gangene høstkonserten har vært arrangert. Grue-jenta Anne Britt Øveråsen var for mange, et nytt og spennende bekjentskap. Og for en stemme! Med sangen "Fever" av Eddie Cooley og Otis Blackweel, var det frysninger på ryggen! Hun steppet også inn som "korist" med Kari Maribo i sangen "All about the bass" av Meghan Trainor, med Eirik Tilley på gitar. 

Mari Midtsundstad imponerte, som alltid, på alle sine sangnumre. Rikke Sandermoen Øwre har også vokst som artist, og i sangen "Bed of roses" av Bon Jovi, var det nok flere enn undertegnede som hårene reiste seg på armene på. Helt utrolig bra versjon!

Selve hovedartisten skrøt også av de de mange lokale talentene, og hennes band spilte på flere av sangene. De var tydelige imponerte! Kate Gulbrandsen har også en flott stemme og en utrolig spilleglede, hun er garantert den blideste artisten som har vært i Rådhuskinoen! Hun hadde også en egen dialog med de yngste tilhørerne på første benk, og på kveldens siste sang, "Mitt liv" fra Grand Prix, ble de sannelig med opp på scenen og koret! Til stor fornøyelse for både Kate og hele salen. 

- "singer gærbra altså"

Kveldens overraskelse stod også Kate Gulbrandsen for, da hennes datter Sandra, sang sammen med sin mor. Det var tydelig at de gode sang-genene hadde gått i arv. Som en av de yngste publikummerne sa høyt og tydelig fra første benk: "dattera di singer gærbra altså!"

Rune Grenberg var kveldens utmerkede konferansier, som tidligere år. Han binder det hele sammen på en meget morsom og sjarmerende måte. 

Vi får håpe loddsalget og kakesalget gikk så bra, at sammen med inntektene fra programmet og billettene, gjør at idrettslaget går i pluss - så vi kan se fram til ny høstkonsert i 2017.