«Når julen ringes inn» heter julekonserten som Hanne Mette Band holder i Våler kirke onsdag 5. desember klokka 19.00. Søbakken barnekor med dirigent Sussan Nysveen, og konferansier Kim Brandsnes deltar på konserten.

- Det er artig å spille på litt andre scener og arenaer enn vi bruker. En julekonsert har jeg hatt lyst til å holde i mange år, og nå i 2018 blir det endelig slik. Selvsagt blir den hjemme i Våler kirke, sier Hanne Mette Gunnarsrud.

Det er ikke få dansefester Hanne Mette Band spiller på i løpet av et år, men faktisk har bandet aldri spilt en julekonsert. Rammen blir en ganske annen enn når Hanne Mette og bandet reiser land og strand rundt for å spille til dans.

- Jeg synes det er veldig fint med barnekor, og Sussan kommer jo fra Solør selv. Her har vi fått til en veldig fin pakke, som vi håper mange kommer og opplever. Det blir bare én konsert, og billettene ligger allerede ute for salg, sier Hanne Mette.

Konserten har fått navnet «Når julen ringes inn», og billetter kan kjøpes hos Esso Smedstuen, Circle K Flisa og Elverum Caravansenter. Eventuelle restbilletter selges ved inngangen denne onsdagen.

- Dersom det blir en suksess med julekonsert kan det vel hende det blir flere i årene som kommer. Dette blir vår første julekonsert, og vi er selvsagt spente på responsen, sier Hanne Mette.