Seriestarten i 6. divisjon er unnagjort for Hof og det endte altså med borteseier mot Eidskog 2 mandag kveld.

Spillende trener i Hof, Fredrik Gottenborg Larsen, forteller at laget fikk en god start på årets sesong.

- Høye skuldre, spente mager, konsentrert gjeng, samhold, lojalitet. Jeg kunne nevnt mange flere stikkord som beskriver følelsen da en fotballspiller - uansett nivå - skal spille seriestart! Torkil Moberg (som er kaptein) og jeg selv snakket sammen i bilen på vei til Eidskog, og selv om vi har vært med noen år i gamet, så virker det som jo eldre man blir - jo mer spent blir man foran en ny sesong, smiler Gottenborg Larsen. 

- god start på sesongen

- Vi visste før kampen at dette blir en «krige-kamp». Vi ante ikke hva Eidskog stilte med, men som vi trodde kom det et mixlag mellom gammelt, ungt og A-lagsspillere. Før kamp snakket jeg om en forholdsvis enkel, konkret og fysisk tøff kampplan. Vinner vi krigen, vinner vi kampen. Det innebærer at vi må løpe mer, løpe fortere, trille ball fortere, holde konsentrasjonen bedre og generelt være hakket bedre enn motstanderen i alle aspekt. Det resulterte i 0-3 seier, og en god start på årets sesong, forklarer Gottenborg Larsen. 

Hof manglet en del spillere i serieåpningen. 

- Vi manglet en del spillere, men slik vil det alltid være. Med 23 mann på blokka og 16 som reiser på kamp, så er det innafor. Sesongen blir lang, og av erfaring vil vi komme til å ha behov for alle! Karantener, skader, jobb, skole, familie osv, men på dette nivået kan vi heller ikke forvente at alle er tilgjengelig til enhver tid. Det viktigste er at vi har det morsomt, og at gutta har lyst til å trene, møtes og ha det gøy! Det handler om det sosiale og samholdet. Det er noe vi har klart å utvikle godt i Hof, og jeg mener at spillergruppa trives godt som lag! fortsetter han. 

- god keeper og godt forsvar

- Ei blaut og myr-våt Skotterudbane gjorde at det ble en fysisk anstrengelse for begge lag, men heldigvis har vi fått trent noen økter på ei fuktig Sundengabena i 14 dager, som vi fikk igjen for i går kveld. Offensivt har vi noe å jobbe med fremover, men det var betryggende å se at keeper Ole Johannes Sorknes og forsvaret spilte bra, samt holdt nullen! Må også dra frem Torkil Moberg som har åpnet scoringskontoen med 2 scoringer fra sin sentrale midtbaneposisjon, sier Gottenborg Larsen. 

Neste kamp er mot Brandval førstkommende lørdag kl.15.00 på Sundenga 

- Vi håper på masse folk, fint vær og at russen kan komme å skape liv. Gutta lover full innsats, og vi skal gjøre alt for å fortsette den gode statistikken på hjemmebane, avslutter Hof-treneren. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avd. 06

Eidskog 2 - Hof 0 - 3 (0 - 2)

MÅL: 0-1 Torkil Moberg, 0-2 Moberg (straffe), 0-3 Fredrik Gottenborg Larsen

Hof stilte med følgende tropp: 

Vebjørn Espeland, Elias Amin Imzouagh, Bzaf Jajal, Mats Andrè Sparby, Stig Bjørneseth, Stian Waaler, Karl Even Korbøl, Thomas Vålbekken Skolegården, Torkil Andre Bråthen Moberg, Bjørnar Skogheim, Lasse Moen, Daniel Sjørbotten Skasberg, Ole Johannes Sorknes, Rifat Kutllovci, Almantas Doreikas og Fredrik Gottenborg Larsen.

Neste kamp: Hof - Brandval 12. mai klokka 15.00 på Sundenga