En 2 måneder lang ferie er endelig ferdig, og hoffera er klare for høstsesongen. 

- I ferien har det skjedd litt av hvert. Torkil Moberg har valgt å gå til Flisa. Siden august har vi trent godt, og stemningen i gruppa er bra. Mange av spillerne har flyttet til Oslo, Rena og Hamar på studier, som har medført at det blir litt mindre fellestreninger på noen, men vi er alle enige om at vi skal stå på videre og fullføre sesongen på best mulig måte. Høstsesongen varer ikke lengre enn 5 uker, så her er det bare å henge i! forteller spillende trener Fredrik Gottenborg Larsen. 

- står godt sammen i dag

Bortekampen mot Eidskog 2 i vår ble vunnet 0-3 og det ble også seier mandag kveld.

- Kampen mot Eidskog blir mye av det vi forventet oss. Et duellsterkt og ferdighetsmessig godt lag. De har knallsterke duellspillere som har gode ferdigheter, men virker som noen av dem allerede har spist en del eplekake i ferien, da vi løper mer enn dem. Vi står godt sammen i dag! Vi skaper ekstremt mye nesten-sjanser i 1.omgang, men Even Hedstrøm blir tatt for offside veldig mye, sier Gottenborg Larsen. 

Keeper måtte ut med skade. 

- Vebjørn Espeland må ut med skade midtveis i omgangen. Det er synd, men da vi har en like god keeper i Ole Johannes Sorknes som stepper inn, så er ikke det noe negativt i og for seg. Ole klarer seg veldig bra, og har en meget god reaksjonsredning i 2.omgang som holder oss i kampen, fortsetter han. 

jonas med 3 mål og hat-trick

- Etter pausa får vi brukt Even Hedstrøm like mye som i 1. omgang, men nå ligger han onside, og da kommer sjansene som perler på en snor. Jonas Gottenborg Larsen har trent mye i sommer, og mer skulle ikke til for at hat-trick ble gevinsten! I tillegg har vi en trippelsjanse midt i 2. omgang som er helt ufattelig at ikke går i mål. Frispark fra 25 meter som jeg skyter i tverrligger og ned på strek. Klabb og babb på 2 meter, og Elias Imzouagh skyter igjen i tverrligger og ned, Jonas står på 1 meter og klarer å skyter ballen 1 meter over mål. Om ikke det ble mål, så kan vi iallfall konstantere at de ca 50 frammøtte koste seg med god underholdning!, smiler Gottenborg Larsen. 

- Det er alltid og har alltid vært vanskelig å avgjøre hvem som skal spille spiss/stopper på Hof, men i dag virker det som vi gjorde det lurt i å sette Jonas på topp! Stian Waaler er også en spiller i form, og gjør mye bra på sin sentrale midtbaneposisjon. Kampen er tett og jevn hele veien, men jeg føler vi har overtaket både resultatmessig og spillemessig hele veien. Vi vinner fortjent 3-2, og skal gjøre det vi kan for at høsten skal bli så god som mulig, avslutter Fredrik Gottenborg Larsen. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Hof - Eidskog 2 3 - 2

MÅL: Hat-trick av Jonas Gottenborg Larsen!

Hof stilte med følgende tropp: 

Vebjørn Espeland, Almantas Doreikas, Stig Bjørneseth, Stian Waaler, Thomas Vålbekken Skolegården. Bjørnar Skogheim, Daniel Sjørbotten Skasberg, Ole Johannes Sorknes, Lasse Moen, Sondre Gottenborg, Fredrik Gottenborg Larssen, Elias Amin Imzouagh, Jonas Gottenborg Larsen, Even Hedstrøm, Svein-Magnus Lommerud, Lars Vidar Kluge Gantzberg, Karl Even Korbøl og Philip Kristiansen.

Neste kamp: 

Brandval - Hof tirsdag 28. august klokka 18.30 på Brandval stadion.