Helga før påske var Hof på treningsleir i Karlstad i Sverige for å finne godformen til seriestarten i 6. divisjon. Hof serieåpner 2. mai borte mot Brandval. 

- Vi har ikke fått gjort det vi skal på treningsfronten grunnet mye skader gjennom stort sett hele vinteren, men det hjelper å gå ifra 14 til 4 skader ca 2 uker før serien starter. Treningsleiren ble en opptur både sportslig og sosialt! Vi kunne endelig juble for årets første seier i oppkjøringa, da vi spilte internkamp og Hof slo Hof 3-1, ler Fredrik Gottenborg Larsen. 

Gode økter

- Fasilitetene i Karlstad er upåklagelig, og med rundt 20 mann litt fra og til grunnet jobb og en spiller med kjenning i lyske, så har vi fått trent 5 gode økter. Quiz, artige samtaler og en godt sammensveisa gjeng bidrar til et godt miljø, sier en fornøyd trener.  

- Nå skal vi trene et par økter til før påskeferien banker på døra og gutta får en velfortjent hvil. Vi håper Sundenga blir klar etter påske, så vi kan trene på gress før vi reiser til en av årets tøffeste bortekamper, nemlig Brandval! sier Gottenborg Larsen.

Endringer i troppen

Det blir alltid endringer i en spillerstall fra sesong til sesong, slik også i Hof før årets sesong. 

- På spillerfronten har vi mistet Torkil Moberg og Almantas Doreika som begge har gått til Flisa fotball, noe som ikke er overraskende da begge to kunne spilt på et enda høyere nivå enn 4.divisjon. Bzaf Ali har gått til KIL, mens Jonas Gottenborg Larsen har lagt opp. Inn har vi fått Magnus Bjørneseth fra Kjellmyra, Patrick Krav Hammeren fra Fæssa, Erik Bauge fra Haugesund og Ivan Njålsson fra Furnes, fortsetter han.

- Vi ser for oss en tett og jevn avdeling i år, men at Vaaler, Brandval og Flisa 2 bør bli å finne høyt oppe på tabellen er det liten tvil om. Målsetningen til Hof er som alltid å ha en god sesong med gode prestasjoner, godt samhold i gruppa og vise de andre i avdelingen at vi kan gi alle en god fight, avslutter Fredrik Gottenborg Larsen. 

Flere lokaloppgjør

Etter at også Flisa fotball skal stille med et 2'er lag i 6. divisjon, blir det flere lokaloppgjør kommende sesong. Her er de lokale lagene vi skal følge utover i sesongen: 

  • Flisa fotball 2
  • Grinder
  • Hof
  • Vaaler

Serieåpning for de lokalene lagene ser slik ut: 

2. mai klokka 19.00 Brandval - Hof

3. mai klokka 19.00 Vaaler - Kongsvinger

7. mai klokka 19.30 Flisa fotball 2 - Fjelltun

11. mai klokka 15.00 Grinder - Vaaler