Spillende trener i Hof, Fredrik Gottenborg Larsen, var selvsagt fornøyd med resultatet. 

- Som kampen borte mot Grinder på Sankthans, så styrer vi mer eller mindre hele kampen og slipper ikke til noenting. Forskjellen i dag er at vi scorer 7 mål, selv om Melsås på Grinder sikkert har et helt annet bilde av kampen! Allerede før kamp var gutta heltente, og vi skulle virkelig utpå å revansjere det bitre tapet fra i vår, samt en under pari høstsesong. I dag klarer vi å praktisere det vi har snakket om og trent på. Da vi klarer å trille ball med tempo og har backer som er i form, så kommer målene, forteller Gottenborg Larsen. 

ETTERLENGTET SEIER

Før kampen mot Grinder stod Hof med 4 strake tap. 

- Jeg har sagt det før, og selv om vi har sluppet inn mye mål i høst, så syns jeg de som spiller i forsvar har levert sakene sine bra! I dag holder vi nullen og back fireren er meget solide i alt de foretar seg. Da vi samtidig leverer sakene fremover på banen er det moro å spille fotball. Dette var en meget etterlengtet seier. Ikke bare for klubben og publikum, men for spillergruppa som har måttet tåle 4 tap på rad, som ikke har vært hverdagskost de siste sesongene. Vi har klart å omstille hver gang, og gått utpå å levert på nytt og på nytt, men har fått meget dårlig betalt for stort sett gode prestasjoner. I dag løsnet det skikkelig, og vi ender til slutt på en respektabel 3.plass, sier Gottenborg Larsen. 

FORTJENT FOTBALLPAUSE

Nå blir det pause for hoffera fram til nyåret. 

- Personlig har jeg som trener og spiller måttet tatt tak, og har prøvd så godt jeg kan å gå foran med tanke på trening, humør og innsats. Det har resultert i 6 scoringer på 4 kamper for min del, og det beviser at trening hjelper! Nå skal vi ta en fortjent pause, før en ny sesong ruller i gang på nyåret. Noen skal spille futsal, mens andre tar helt fotball-fri! Noen trenger helt fri og det syns jeg er helt greit. For andre er det trening og fotball hele året, og slik er det i denne divisjonen. Jeg vil på vegne av spillergruppa og klubben få takke alle som følger oss på kamper og Facebook! Vi gleder oss til neste sesong, og lover nye tøffe tak med nye morsomme opplevelser på Sundenga, smiler Gottenborg Larsen. 

- Hof vant veldig fortjent

Grinders Bjørnar Melsås sier at det var en veldig fortjent seier til Hof. 

- Resultatet tilsier at dette var en veldig fortjent Hof seier, like fortjent som da vi vant St. Hans. 
Hof kommer ut av startblokkene med ett større tempo og trøkk en det vi gjør. Dette fortsetter hele kampen og vi blir hakket etter hele veien. Sesongen sett under ett er helt ok for våres del. Leser du Hof sine referater i år så har de vært uheldige, og marginer i mot i alle kampene de har tapt. At vi da havner kun 6 poeng bak Hof i år, tilsier jo at vi har gjort det bra. Tabellen sier vel sitt, at både Grinder og Hof er milevis unna ett opprykk. Nå er jo heller ikke dette målet vårt, men jeg er usikker på Hof da det gjelder målsetninger. Grinder takker for ett godt oppmøte på publikums siden i år også og hjertelig velkommen tilbake neste år, forteller Melsås. 

Hof endte altså på 3. plass med 17 poeng, mens Grinder ble sist med sine 11 poeng. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Hof - Grinder 7 - 0 

MÅL: 1-0 Fredrik Gottenborg Larsen, 2-0 Jonas Gottenborg Larsen, 3-0 Joachim Løvås, 4-0 Stig Bjørneseth, 5-0 Bzaf Jajal, 6-0 Fredrik Gottenborg Larsen, 7-0 Almantas Doreikas.

Kort: 2 gule til Grinder, og 1 rødt kort til hvert av lagene (Jajal, Hof og Haraldsen, Grinder). 

Hof stilte med følgende tropp: 

Vebjørn Espeland, Almantas Doreikas, Stig Bjørneseth, Bjørnar Skogheim, Joachim Snarvold Løvås, Thomas Vålbekken Skolegården, Svein-Magnus Lommerud, Even Hedstrøm, Henrik Ba Sparby Skjæret, Ole Johannes Sorknes, Karl Even Korbøl, Fredrik Gottenborg Larsen, Daniel Sjørbotten Skasberg, Jonas Gottenborg Larsen, Stian Waaler, Philip Kristiansen, Bzaf Jajal og Lasse Moen.

Grinder stilte med følgende: 

Marius Bakåsmoen, Jan Erik Trogstad, Nils Ola Hansen, Andreas Haraldsen, Lars Dybendal, Jonas Enger Melsnes, Lars Henrik Skulstad, Stig Åge Milli Halvorsen, Magnus Rendalen, Per Oskar Skavåsen Berntsen, Marius Sandberg, Leif Thomas Rotbakken, Bjørn Kristian Storberget, Jørgen Brækkan Valby, Bjørnar Rendalen Melsås og Kai Olav Myrvang.