Grinder hadde tapt begge sine kamper med stygge sifre.

-Nok et fortjent tap, men vi er nærmere i dag enn tidligere i år. Vi går til pause på 2-2. Hof får ei riktig dømt straffe tidlig i 2. omgang og da går lufta litt ut av oss dessverre. Vi får en ny mulighet allerede onsdag, da er det Vinger på bortebane, sier Bjørnar Melsås. 

Hof har kommet godt i gang, men tapte forrige kamp borte mot Vinger. 

- Etter et surt tap mot Vinger, måtte vi bevise ovenfor oss selv og de som følger oss, at vi ligger i toppen av en grunn. I dag handler det om å bevise at vi er et bedre lag enn Grinder, og både sjanser, mål, ballinnehav, dueller, løping og poeng beviser det da dagens gode dommer blåser av kampen, sier Fredrik Gottenborg Larsen.

- Har en bred tropp

Hof manglet også noen spillere i lokaloppgjøret. 

- Vi manglet Joachim Snarvold som har vært meget god i det siste. Han er ferdig i klubben inntil videre, da han har fått seg jobb i Tønsberg. Vi ønsker han all lykke på veien og velkommen tilbake i gult og svart om sjansen byr seg. Even Hedstrøm er ute med en skade i foten, mens Vebjørn Espeland måtte jobbe denne kvelden. Det som er så fantastisk er at vi har en bred tropp, hvor vi kan stille full bemanning og gode erstatninger i alle ledd. Veldig viktig at gutta forstår at dette ikke handler om 11 mann, men om en hel spillergruppe som er nødt til å holde seg i god form og møte opp på treninger. Vi har et veldig godt miljø både sportslig og sosialt, noe jeg mener er helt avgjørende for gode resultater. Jeg påpeker det hele tiden, at alle i gruppa er like viktige, sier Gottenborg Larsen. 

Unggutt med hat-trick

- Det første målet kommer etter meget godt spill. Thomas Skolegården og Stian Waaler samarbeider godt på sentral midtbane, og dagens enslige spiss, unggutten Aleksander Hansen (som forøvrig er banens beste med hattrick i dag) blir spilt igjennom av Stian. Han har en perfekt første touch og en like god avslutning og det står 0-1. 0-2 kommer ikke lenge etterpå, da Sondre Gottenborg misser på straffe og hvem andre enn formspilleren Aleksander er selvfølgelig først på returen. Etter det skrur vi litt av bryteren, noe som er helt unødvendig! Vi inviterer Grinder inn i kampen. De flytter opp laget sitt 20 meter og får 2 cornere og 2 scoringer. Det er vel omtrent det Grinder skaper av sjanser gjennom hele kampen.\, fortsetter Hof-treneren.

- I pausa får gutta klar beskjed om at de får 10 minutter til å reagere og skru på bryteren igjen. Hvis ikke måtte vi ha gjort endringer. Reaksjonen snakker for seg selv da vi styrer andre omgang fullstendig og vinner 2-5 på en bortebane vi ikke har vunnet på før. Patrick Krav Hammeren scorer etter klabb og babb i feltet, Aleksander kroner verket sitt med å score på straffe og Magnus Bjørneseth scorer fra 35 meter da keeper er helt på bærtur og kan trille ballen enkelt i åpent mål. Sterk borteseier, hele troppen fikk spilletid og vi tar helga som serieleder (enn så lenge), sier en fornøyd Fredrik Gottenborg Larsen.  

Han vil også gi litt skryt til et par viktige personer for Hof. 

- Jeg må også få muligheten til å berømme all den gode jobben Peter Hansen og Martin Tingvold legger ned for gruppa. Begge to har en brennende lidenskap for klubben og at det er et A-lag med vind i seilene betyr ekstremt mye for disse to karene. Jeg snakker for hele spillergruppa da jeg sier at disse to gjør virkelig at vi yter mer både mentalt og fysisk, avslutter han. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Grinder - Hof 2 - 5 (2 - 2)

MÅL: 0-1 Aleksander Hansen (15), 0-2 Aleksander Hansen (30), 1-2 Ole-Gunnar Kjos (40), 2-2 Andreas Haraldsen (45), 2-3 straffe Aleksander Hansen (58), 2-4 Patrick Krav Hammeren (63), 2-5 Magnus Bjørneseth (85). 

Kort: Ingen

Grinder stilte med følgende lag: 

Sondre Skulstad, Idar Gundersen, Christian Hansen Holter, Jørgen Brækkan Valby, Bjørnar Rendalen Melsås, Lars Henrik Skulstad (kaptein), Lars Dybendal, Marius Sandberg, Andreas Haraldsen, Ole-Gunnar Kjos og Ole Morten Gjeterud.

Innbyttere: Rikard Sand, Jan Erik Trogstad, Stig Åge Milli Halvorsen, Magnus Rendalen, Yosef Tamerat Lenjamo, Patrik Valby Johansen og Kai Olav Myrvang.

Hof stilte med følgende lag: 

Ole Johannes Sorknes, Bjørnar Aasen Skogheim (kaptein), Daniel Sjørbotten Skasberg, Stig Bjørneseth, Stian Waaler, Thomas Vålbekken Skolegården, Sondre Gottenborg, Mattis Lie Melsnes, Patrick Krav Hammeren, Magnus Bjørneseth og Aleksander Hansen.

Innbyttere: Lasse Moen, Andreas Hansen Beck, Svein-Magnus Lommerud, Fredrik Gottenborg Larsen, Henrik Ba Sparby Skjæret, Einar Løvmo Lie og Ivan Vidarr Njålsson.

Neste kamp: 

Vinger - Grinder onsdag 29. mai klokka 20.00 på Gjemselund 1.

Fjelltun - Hof fredag 31. mai klokka 19.00 på Ullern gress.