• SENIORDEBUT: Marius Berg på 16 år, debuterte med bravur på Flisa fotball 2 (Foto: privat).

Det var gledelig med så mange tilskuere på en kamp i 6. divisjon, og de mange frammøtte ble sikkert også imponert over tempo og nivået de fikk se. 

- Det er så moro at rammen rundt kampen er såpass som den er. Ett «fullsatt» Sundenga hvor Hof og Flisa skal møtes til lokaloppgjør. På spillermøte før kampen la jeg merke til at flere av spillerene, lagledere og meg selv var unormalt spente før dagens oppgjør. Som Hoffer, spiller og trener for laget var dette en kamp jeg ga tydelig beskjed om at MÅ bety noe! En ting er at det er vanskelig å vinne 3 kamper på rad, men en annen ting er å være mentalt innstilt på at det kommer mange folk og ser på, som forventer et Hof-lag på tå-hev! Heldigvis var vi best på en ellers dårlig dag. Vi er ikke på det nivået vi skal være, men vinner sjansestatistikken 9-3 og vinner også kampen fortjent 1-0! sier en strålende fornøyd Fredrik Gottenborg Larsen. 

Viser høy moral

- Det er nok flere av spillerne som ikke klarer å håndtere presset i dag. Kampen som jeg trodde skulle bli en tøff fysisk kamp med masse harde dueller, ble heller en kamp hvor begge lag «tok og følte på det» mer eller mindre hele kampen. Da dommeren blåste av kampen er vi selvfølgelig meget fornøyde med 3 poeng og tabelltopp, men om vi skal reise til Gjemselund neste tirsdag å ta poeng mot Vinger må vi heve nivået. Det skal sies at gutta legger ned en fantastisk innsats og viser igjen høy moral, men kvaliteten på det vi gjør i kveld er ikke godt nok! Oppsummert så tar vi 3 poeng, inntar tabelltopp og kan feire 17.mai med hevet hode. Thomas Skolegården, Sondre Gottenborg og Bjørnar Skogheim er meget solide i dag. Ellers er gutta stort sett gode som enkeltspillere, men lagmessig må vi opp noen hakk skal vi holde de andre lagene bak oss før sommeren, forteller Gottenborg Larsen. 

Bra læring for unggutta

Flisa-trener Lars Mathisen er mest opptatt av spillerutvikling for de unge guttene. 

- Jeg synes vi gjør en grei kamp. Vi vil spille ball langs bakken. Det var uvant på ei dårlig gressbane da ballen gikk mye langsommere enn vi er vant til. Det gav mer duellspill, noe som gavnet Hof. Men dette er bra læring for unggutta våre og en av grunnene til at vi har med lag i 6 div. Marius Berg (16) debuterte på seniornivå i dag og var en av banens beste, sier Mathisen. 

Flisa-spillerne ropte på hands ved scoringen, men dommeren blåste ikke. Spillemessig var det en forholdsvis jevn kamp som bølget fram og tilbake i perioder, men Hof hadde de største og fleste målsjansene. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Hof - Flisa fotball 2 1 - 0 (0 - 0)

MÅL: 1-0 Stian Waaler (69)

Kort: 1 gult til hvert av lagene, Skogheim på Hof og Helland på Flisa. 

Hof stilte med følgende lag: 

Vebjørn Espeland, Bjørnar Aasen Skogheim (kaptein), Patrick Krav Hammeren, Sondre Gottenborg, Fredrik Gottenborg Larsen, Stian Waaler, Thomas Vålbekken Skolegården, Mattis Lie Melsnes, Magnus Bjørneseth, Joachim Snarvold Løvås og Ivan Vidarr Njålsson.

Innbyttere: Ole Johannes Sorknes, Erik Ferkingstad Bauge, Lasse Moen, Svein-Magnus Lommerud, Karl Even Korbøl, Daniel Sjørbotten Skasberg og Aleksander Hansen.

Flisa fotball 2 stilte med følgende lag: 

Anders Flismyren Helland, Filip Myhre, Marius Berg, Mats Nygården Hanstad, Jørgen Køien Skolegården, Noa Andre Mathisen, Jakob Lande, Oliver Anseth Enger, Sifatullah Noori, Sebastian Østensen og Marius Ramsli Myrvang.

Innbyttere: Henrik Stræte Embretsen, Truls Tangen Frogner og Torkil Moberg.

Neste kamp: 

Vinger - Hof tirsdag 21. mai klokka 20.00 på Gjemselund 1. 

Flisa fotball 2 - Kongsvinger tirsdag 21. mai klokka 19.30 på SolørRadioen Arena.