• FEST PÅ SUNDENGA: Publikum hadde møtt opp, sola skinte og hoffera scoret mål etter mål.

Men hoffera skal ha for at de prøvde! Det var fest på Sundenga, med drøye 100 tilskuere og sola skinte (stort sett). 

Det startet bra med scoring allerede etter 3 minutter, da Bzaf Jajal banket ballen i mål. Så gikk det helt til det 20. spilleminutt før det ble 2-0 fra Almantas Doreikas, men så ble det 3-0 ved Torkil Moberg etter 23 minutter og 4-0 på ei kjempescoring av Stig Bjørneseth bare minuttet etterpå. Da så det lyst ut for opprykksjagende Hof!

Og det skulle komme flere scoringer i 1. omgang. Etter 34 minutter ble det 5-0 ved spillende trener Fredrik Gottenborg Larsen, før det ble 6-0 rett før pause ved  Stig Bjørneseth. Hjemmelaget hadde i tillegg mange store sjanser som de burde scoret på, og spillerne gikk i garderoben med et håp om at dette kunne gå veien. 

antiklimaks i 2. omgang

Men 2. omgang ble et lite antiklimaks på scoringsfronten for de over 100 som hadde møtt opp. Hoffera begynte å gjøre det litt vanskeligere for seg sjøl, og samtidig la Fjelltun seg veldig dypt og forsvarte seg godt. 7-0 kom ikke før langt uti 2. omgang, det var Thomas Skolegården som satte inn ei fin scoring. Så fikk Hof straffe, men den satte Torkil Moberg rett på keeper og da var det slutt på håpet. 

Dagens kanskje fineste scoring fikk vi på 8-0 av Elias Imzouagh, et langskudd fra 25 meter som keeper bare hørte susen av. Imzouagh ble forøvrig kåret til dagens beste hoffer. 

Hof-trener Fredrik Gottenborg Larsen var ikke altfor skuffet rett etter kampslutt.

- Vi hadde trua i pausa! Vi ble enige om å nullstille og gå utpå i 2. omgang og gjøre akkurat det samme som i 1. omgang. Vi skulle tenke én omgang til og at det fortsatt var muligheter, men vi visste jo før kampen at det er «vanskelig» å score 14 mål. Det krever enormt med fokus og konsentrasjon i 2 x 45 minutter! 2 omgangen ble ikke som vi håpet, Fjelltun hevet seg et par hakk og vi ikke klarte å opprettholde det samme trykket. Det er egentlig smånyanser som gjør at vi ikke får det til, og da bruker vi for lang tid på å score det første målet i 2. omgang. Jeg ser at gutta henger mer og mer med hodet, og da mister de intensiteten og gløden. Det er helt naturlig! sier Gottenborg Larsen.

- nå er det fest!

Men uansett er det en sterk prestasjon Hof har gjennomført denne sesongen og avslutning stod i stil med resten av høstkampen.

- Vi vinner 8-0 og holder nullen igjen. Vi er fornøyd vi! Nå blir det fest og markering av årets sesong, og allerede nå starter sesongen 2018. Eller kanskje på mandag, det er jo fest i kveld, ler Fredrik Gottenborg Larsen.  

Hof hadde følgende spillere i kamptroppen:

Vebjørn Espeland,  Lasse Moen, Leif Thomas Rotbakken, Thomas Vålbekken Skolegården, Bzaf Jajal, Karl Even Korbøl, Stig Bjørneseth, Bjørnar Aasen Skogheim, Torkil Andre Bråthen Moberg, Fredrik Gottenborg Larsen, Daniel Sjørbotten Skasberg, Almantas Doreikas, Mustaf Abdi Hassan, Philip Kristiansen og Elias Amin Imzouagh.

Målene ble scoret av:

Stig Bjørneseth 2, Torkil Moberg, Thomas Skolegården, Fredrik Gottenborg Larsen, Elias Imzouagh, Bzaf Jajal og Almantas Doreikas.