Hof har hatt en tung resultatmessig start på høstsesongen og mandag kveld ble det nok et tap. Denne gang var det Vinger som ble for sterke, med et avgjørende mål på overtid. 

- Det er utrolig surt å tape vår fjerde kamp på rad, og sitte igjen med 0 poeng, da man sitter i garderoben etter kampene med følelsen av at det «rettferdige» ville vært 10-12 poeng! Det er hva vi opplever om dagen og jeg syns utrolig synd på gutta. Vi spiller over Vinger i dag, det som normalt sett er et ballsikkert og spillemessig godt Vinger-lag, sier trener Fredrik Gottenborg Larsen.

- Føles veldig surt

- Jeg kom ut av tellingen etterhvert hvor mange store sjanser vi kommer til. Ballen spretter iallfall ikke Hof sin vei om dagen! Motstanderne scorer på alle mulige finurlige måter, mens vi ikke makter å få ballen i mål, i forhold til hvor mange sjanser vi skaper, og det føles veldig surt. I mer eller mindre hele kampen spiller vi over Vinger, og formspiller Even Hedstrøm slår det ene innlegget etter det andre. Godt å se at Ivan Njålsson putter ett av dem, og at straffen til Mattis Melsnes sitter spikra i hjørnet. Men i dag, som de siste 3 sesongene mot Vinger på Sundenga, så scorer de på over overtid mot spillets gang! forteller en frustrert trener. 

- Som jeg sa til gutta etter kampen og det fjerde strake ufortjente tapet, så har vi to valg: vi kan sutre, klage, finne feil og grave oss ned. Eller vi kan stå samlet, heve hodet, jobbe knallhardt og snu trenden. Vi går for sistnevnte og lover nye tak fra Hoffera i gult og svart! avslutter Gottenborg Larsen. 

Etter mandagens kamp er Vinger igjen serieleder, poenget foran Vaaler, men Vaaler har én kamp mindre spilt. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Hof - Vinger FK 2 - 3 (1 - 1)

MÅL: 1-0 Ivan Njålsson (10), 1-1 Mame Cheikh Niang (28), 1-2 Jan Marius Vangen (55), 2-2 straffe, Mattis Lie Melsnes (87), 2-3 Ingar Sårheim (90). 

Ingen kort. 

Hof stilte med følgende lag: 

Vebjørn Espeland, Stig Bjørneseth, Fredrik Gottenborg Larsen, Patrick Krav Hammeren, Einar Løvmo Lie, Thomas Vålbekken Skolegården, Magnus Bjørneseth, Karl Even Korbøl, Mattis Lie Melsnes, Even Hedstrøm og Ivan Vidarr Njålsson.

Innbyttere: Ole Johannes Sorknes, Håkon Beck, Bjørnar Aasen Skogheim, Lasse Moen, Andreas Hansen Beck, Daniel Sjørbotten Skasberg og Henrik Ba Sparby Skjæret.

Neste kamp: 

Eidskog 2 - Hof mandag 26. august klokka 18.30 på Matrand.