• FULL FART: Bjørnar Skogheim (til venstre) og Almantas Doreikas jakter ballen (Foto: Peter Hansen).

Hos slo Eidskog 2 borte i serieåpningen og torsdag kveld var det årets første hjemmekamp på Sundenga. 

- Alt lå til rette for god underholdning på Sundenga torsdag kveld. Knallfint vær, godt oppmøte av publikum og fokuserte spillere. Brandval er alltid et lag vi spiller jevnt mot. Etter første omgang ledet vi 1-0 etter scoring av Torkil Mobergpå straffe. Straffen var soleklar, etter at Thomas Skolegården ble felt av keeper etter glimrende spill i forkant, forteller spillende trener, Fredrik Gottenborg Larsen. 

Etter en god pauseprat var det klart for å jage 2-0 på Sundenga. 

- I pausa sier jeg at vi skal ut å jage 2-0. Vi er på hjemmebane, og det var aldri snakk om å ro i land 1-0, da Brandval er et solid lag med gode offensive spillere. Dette visste vi på forhånd, og hadde tatt gode forhåndsregler før kampen. Forsvaret gjør igjen en meget god kamp, og tvinger Brandval til å gjøre mye feil fremover i bana, sier Gottenborg Larsen. 

2. Omgang ble festfotball fra Hof

- Vi ruller opp angrep på angrep. Vi spiller hurtig i lengderetningen på 1 og 2 touch, og scorer noen fantastiske mål. Veldig moro å se at gutta følger planen og blør for drakta! Alle i troppen får spilletid, og ingen prøver seg på noe «one-man-show». Da vi snakker sammen før kampen og jeg ser fokuset gutta har, så vet jeg at utfallet av resultatet ikke skal stå på at gutta ikke gjorde jobben, sier en fornøyd Hof-trener. 

- Vi har fått en god start på sesongen, og nå handler det om å trene godt, ta en og en kamp og holde lagmoralen oppe. Akkurat nå kan alle spillerne på Hof gå med hevet hode og være stolte av det vi gjør! Mandag 4. juni tar vi imot Vaaler på Sundenga til lokaloppgjør, og der lover vi å gjøre det vi kan for nok et godt resultat for de gule og svarte, avslutter Fredrik Gottenborg Larsen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avd. 06

Hof - Brandval 6 - 1 (1 - 0)

MÅL: 1-0 Torkil Andre Bråthen Moberg, straffe (9), 2-0 Bzaf Jajal (56), 3-0 Torkil Andre Bråthen Moberg (62), 4-0 Fredrik Gottenborg Lindberg (67), 5-0 Thomas Vålbekken Skolegården (75), 5-1 Martin Løvåsen (78), 6-1 Bzaf Jajal (86)

Hof stilte med følgende tropp:

Vebjørn Espeland, Elias Amin Imzouagh, Bzaf Jajal, Mats Andrè Sparby, Stig Bjørneseth, Stian Waaler, Karl Even Korbøl, Thomas Vålbekken Skolegården, Torkil Andre Bråthen Moberg, Bjørnar Skogheim, Lasse Moen, Daniel Sjørbotten Skasberg, Ole Johannes Sorknes, Rifat Kutllovci, Almantas Doreikas, Fredrik Gottenborg Lindberg, Joachim Snarvold Løvås og Jonas Gottenborg Larsen.

Neste kamp: 

Hof - Vaaler 4. juni klokka 19.00 på Sundenga.