• STOLT TRENER: Fredrik Gottenborg Larsen (til venstre) er stolt trener i Hof, Peter Hansen er også fornøyd med gutta i gult og svart.

Hof-trener Fredrik Gottenborg Larsen er en stolt mann etter tirsdagens utklassing på Gjemselund.

- For litt over et år siden reiste Hof til Gjemselund, hvor sluttresultatet endte 2-7.  Det samme skjedde altså tirsdag, bare at i går var vi enda litt bedre enn i fjor, forteller Gottenborg Larsen.

Kampplanen var det ingen tvil om før kampstart. 

- Før kampen var jeg meget klar i min sak,  vi skulle gå rett i «strupen» på Vinger. Vi skulle stå høyt, være aggressive og det viktigste av alt, vi skulle ha ekstremt fokus på gjenvinning av ball. Uansett hvor på bana vi mistet ball, eller Vinger spilte ball, så skulle vi være der som 1. og 2. forsvarer. Dette medførte høy risiko om vi ikke var 110% påmeldt og lojale mot jobben som måtte gjøres, for at høyt press og gjenvinning skal fungere, forklarer Gottenborg Larsen. 

ledet 0-4 til pause

Hof og Vinger har møtt hverandre mange ganger de siste årene, og kjenner hverandre godt. 

. Vi visste at Vinger-spillerne er «gamle», treige og dårlig trente, men MEGET fotballkloke! Så med tanke på den formen Hof er i, kontra hvordan Vinger FK opptrer i spillestil, så tenkte jeg at dette var en god idè. Dette viste seg å stemme, og vi fikk godt betalt, da vi gikk til pause med 4-0!, smiler Hof-treneren.

Hof har spilt mange gode 1. omganger denne sesongen, men har ikke helt klart å følge opp i 2. omgang.

- Selv om vi er enige at vi skal gå utpå og fortsette å være like gode i 2. omganger, så har vi ikke klart dette, og har tapt poeng på dette. I går sa jeg det samme i pausa: Vi skal ut i 2. omgang og gjøre akkurat det samme som vi har gjort i 1.omgang. Forskjellen fra tidligere i sesongen, og 2. omgang i går, er at vi klarte å opprettholde nivået, og jeg vil påstå vi mer eller mindre rundspilte Vinger hele kampen igjennom, med mye fint, hurtig spill langs bakken, med en enorm innsats og vilje til å gjenvinne ballen! sier en meget godt fornøyd Gottenborg Larsen. 

har igjen bunnlaget fjelltun på sundenga

Høstsesongen har vært veldig bra for et Hof-lag som jager opprykk. 

- På 8 kamper i øst, har vi scoret 38 mål og bare 8 baklengs, vi har tatt 22 av 24 mulige poeng! Vi har igjen bare en kamp, mot bunnlaget Fjelltun på Sundenga 7. oktober. Fjelltun har sluppet inn over 80 mål så langt i år, og har 0 poeng. Skulle Vinger ryke mot enten Grinder førstkommende lørdag, eller borte mot Lundersætra, eller spille uavgjort i begge sine gjenstående kamper, så vil Hof enten spille om målforskjell mot Fjelltun, eller at seier er godt nok. Vinger kjenner nok litt på presset, og det føles utrolig godt å vite at uansett hvordan dette måtte gå, så har Hof virkelig fått fart på sakene, og sesongen 2018 ser pr.dags dato meget lovende ut, sier en stolt Hof-trener, Fredrik Gottenborg Larsen.