Hof tok imot et sterkt samarbeidslag fra Odalen til vårens siste hjemmekamp. 

- På forhånd visste vi ikke stort om motstanderen, annet at vi skulle gjøre jobben vår på banen. Med mye forfall grunnet skader og ferie var det flere som måtte «pusse støv» av skoa til denne kampen! 
Vi fikk også en rotet inngang til kampen, da det var mye frem og tilbake på mange spillere. Kanskje var vi litt mentalt preget, men skal ikke være en god nok grunn til at vi presterer en godkjent minus-kamp, forteller spillende trener Fredrik Gottenborg Larsen. 

Berget poeng på tampen

- Vi klarer ikke å stå i det høye presset, og vi klarer ikke gjøre det vi blir enige om. Hele kampen var litt rotete, og når Fjelltun går opp til 3-2 tar vi store sjanser defensivt, men berger ett poeng på tampen ved å flytte frem mye folk. Poengdeling er nok også et rettferdig resultat med tanke på ballinnehav og sjanser, fortsetter han. 

- Gutta skal ha for innsatsen og at vi ALDRI gir oss. Det er en grunn-mentalitet som alltid skal være der. Når ting ikke går som planlagt, laget ikke står helt sammen og spillet ikke flyter, er det ekstremt viktig at innsatsen er der. Det gir oss uttelling, og vi får med oss et meget viktig poeng. Vi regner ikke med hjelp fra noen andre. Vinger fortsetter å vinne, og vant 4-3 mot Eidskog i går kveld. 

- ble tatt litt på senga

- I dag er det ingen som har verken en god eller dårlig dag. Vi ble nok litt tatt på senga av Fjelltun som virkelig var påmeldt til dette oppgjøret. De presset oss over hele bana, og var sykt tøffe i duellene. De burde hatt en mann utvist og skal virkelig ha for at de gjorde det vanskelig for oss, sier Gottenborg Larsen. 

- Nå skal vi forberede oss så godt som mulig til vårens siste kamp mot Grinder på lørdag, det er alltid artig med lokaloppgjør! Så får vi se hvor mange gubber vi har tilgjengelig på lørdag, da flere spillere igjen er ute med skader og ferie. Kamp blir det uansett, og gutta som skal være med gleder seg til folkefest og god stemning på Sankthans,  avslutter Gottenborg Larsen.  

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Hof - Fjelltun/Sander 2 3 - 3 

Hof stilte med følgende tropp: 

Torkil Andre Moberg, Vebjørn Espeland, Almantas Doreikas, Stian Waaler, Thomas Vålbekken Skolegården, Bzaf Jajal, Lasse Moen, Sveinung Sjøstrand Beck, Fredrik Gottenborg Lindberg, Elias Amin Imzouagh, Mats Andrè Sparby, Jonas Gottenborg Larsen, Even Hedstrøm, Svein-Magnus Lommerud, Lars Vidar Kluge Gantzberg, Karl Even Korbøl, Mattis Lie Melsnes og Knut Arne Olsrud.

Neste kamp: 

Grinder - Hof lørdag 23. juni klokka 15.00 på Grinder stadion