Fredag kveld reiste Hof til Fjelltun for å ta 3 poeng, men slik skulle det ikke gå. 

- Vi visste at Fjelltun er et godt lag på hjemmebane, hvor de stiller et meget sterkt lag sammen med flere Sander-spillere Det er vanskelig å bli klok på denne ligaen, når Grinder slår Flisa, Flisa slår Fjelltun med store siffer og Hof taper mot Fjelltun. Vi stiller en sterk tropp og spiller til tider meget god fotball mot Fjelltun, men da vi scorer 1 mål og har 15 store sjanser, vi scorer et selvmål og slipper inn et enkelt mål til, så taper man, forteller Fredrik Gottenborg Larsen.

innsats og moral

Hof-treneren mener at de burde hatt med seg poeng hjem. 

- Jeg vil igjen trekke frem Sondre Gottenborg, som er i fyr og flamme om dagen. Han jobber utrettelig og er involvert i stort sett alt vi gjør, både offensivt og defensivt. Vi prøver og prøver gjennom hele kampen og gutta skal ha for innsats og moral! Dette var en skikkelig trøkk i tryne. Spesielt da vi spiller bra, har så mye målsjanser og ikke slipper til noen ting mot eget mål. Målene de får, lager vi for dem. Så det er en negativ opplevelse hvor vi får 0 poeng med hjem til Sundenga, hvor vi burde hatt med oss 3 poeng om man ser på sjansestatistikk, ballbesittelse og hvordan kampen er. Men når man har spilt fotball i så mange år som jeg har, så vet man at slike kamper kommer, men heldigvis ikke ofte, sier Gottenborg Larsen.

- Nå må vi fortsette å jobbe på treningsfeltet, før vi tar imot Kongsvinger 11. juni på Sundenga, avslutter han. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Fjelltun - Hof 2 - 1 (1 - 1)

MÅL: 0-1 Fredrik Gottenborg Larsen (11(, 1-1 John Olav Halvorsen (14), 2-1 selvmål (68)

Kort: Ingen

Hof stilte med følgende lag: 

Vebjørn Espeland, Ivan Vidarr Njålsson, Bjørnar Aasen Skogheim (kaptein), Stig Bjørneseth, Patrick Krav Hammeren, Fredrik Gottenborg Larsen, Thomas Vålbekken Skolegården, Sondre Gottenborg, Mattis Lie Melsnes, Aleksander Hansen og Magnus Bjørneseth.

Innbyttere: Daniel Sjørbotten Skasberg, Stian Waaler, Lasse Moen, Andreas Hansen Beck, Svein-Magnus Lommerud, Henrik Ba Sparby Skjæret og Einar Løvmo Lie.

Neste kamp: 

Hof - Kongsvinger tirsdag 11. juni klokka 19.00 på Sundenga.