Flere ganger i uka samles pensjonistene til hyggelig lag og bowling i bowlinganlegget til Flisa Allianseidrettslag. Men de hyggelige formiddagstimene har så langt vært mannsdominert.

Det ønsker idrettslaget nå å gjøre noe med, og inviterer derfor pensjonerte damer til kyndig veiledning og opplæring i bowlingsporten. Med på laget har de fått rutinerte Gerd og Håvard Brandett med mange års bowlingerfaring.

- Det er ikke første gang vi veileder folk i gang med bowling, og det handler om å kunne spillereglene. Strike og spare er jo to viktige begrep, sier Gerd Brandett.

Selv har hun konkurrert i en årrekke, og er glad for at idrettslaget vil dra enda flere i gang i den sosiale og morsomme sporten.

To dager med kursing nå

Torsdag 29. september og tirsdag 4. oktober klokka 09.00 begge dager vil det bli kursing for de som vil lære mer, og tilbudet er åpent for alle pensjonerte damer. 

Vi håper mange pensjonerte damer vil bli med på denne morsomme, spennende og utfordrende sporten, sier Tore Huuse Øwre som er leder i Flisa Allianseidrettslaget.

Målet til idrettslaget er at bowlinghallen skal brukes enda mer, og helst hele uka gjennom. Idrettslaget drifter seks baner i aktivitetssenterbygget.